27/04/2024 9:09 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δεν έβαλαν μυαλό! Τόνους από κλαδιά και σκουπίδια στο Λαγονήσι και στη Σαρωμίδα (βίντεο)

Δεκάδες οικόπεδα παραμένουν ακαθάριστα, πολλά εκ των οποίων έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνους σκουπιδότοπους


Δεν πέρασαν 15 ημέρες από την καταστροφική φωτιά σε Σαρωνίδα και Λαγονήσι που έκαψε σπίτια και περιουσίες, και όμως ακόμη και σήμερα κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Παραμένουν τα κλαδιά και τα σκουπίδια, και κινδυνεύουν πάλι με νέα καταστροφή.

Το ΟΡΕΝ έκανε αυτοψία στην περιοχή, διαπιστώνοντας ότι δεκάδες οικόπεδα παραμένουν ακαθάριστα, πολλά εκ των οποίων έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνους σκουπιδότοπους.

Να θυμίσουμε ότι το anatolika24.gr είχε κάνει ρεπορτάζ στις 18 Ιουλίου στις περιοχές του Δήμου Σαρωνικού όπου πέρασε η πύρινη λαίλαπα. Ακριβώς μία ημέρα μετά την μεγάλη καταστροφική φωτιά.

Τότε γράφαμε… “Κάθε γωνιά και μια χωματερή. Κάθε γωνιά και εύφλεκτη εστία. Κλαδέματα και σκουπίδια κατά μήκος των δρόμων. Ίσως αν κάποιοι, που χθες έκαναν αυτοψία στη φωτιά, είχαν κάνει νωρίτερα αυτοψία στο Δήμο τους, να μην είχαμε τέτοιας έκτασης καταστροφή.

Ίσως αν είχαν κάνει σωστά τη δουλειά τους να μην έμπαινε η φωτιά στις αυλές των σπιτιών. Ίσως αν κάτι λειτουργούσε στοιχειωδώς στη Δημοτική Αρχή να είχαν προστατευθεί τα σπίτια και οι πόλεις”.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ του Open…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *