29/04/2024 1:13 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εξαφάνιση Κώστα Μπιμπίκου στη Νέα Μάκρη! Έξι μήνες μετά και οι ελπίδες λιγοστεύουν

Όλοι πίστευαν πως θα επιστρέψει σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη την περιπετειώδη φύση του


Η εξαφάνιση του Κώστα Μπιμπίκου στη Νέα Μάκρη έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία στην τοπική κοινότητα. Αρχικά, όλοι πίστευαν πως θα επιστρέψει σύντομα, λαμβάνοντας υπόψη την περιπετειώδη φύση του. Ωστόσο, οι ελπίδες μειώθηκαν όσο περνούσαν οι μέρες. Ήδη συμπληρώνονται έξι μήνες από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Παρά τις πολλές μαρτυρίες για πιθανές τοποθεσίες του, καθώς και τις έρευνες από την Αγγελική Νικολούλη και την Αστυνομία, κανένα ίχνος του Κώστα Μπιμπίκου δεν βρέθηκε. Η κατάθεση της έκθεσης από το τοπικό αστυνομικό τμήμα αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση.

Η οικογένεια του εξαφανισθέντος υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία και αρπαγή, επισημαίνοντας ότι πιθανότατα κάποιος του έχει αφαιρέσει τη ζωή και έχει κρύψει το πτώμα του. Επικαλούνται το γεγονός ότι ο Κώστας συνήθιζε να κινείται σε συγκεκριμένες περιοχές, και αν ήταν ελεύθερος, θα είχε επιστρέψει.

Πλέον, ο εισαγγελέας εξετάζει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τις αρχές και την αστυνομία για να αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειες. Το περιβάλλον του Κώστα αλλά και της περιοχής πιστεύει πως οι απαντήσεις κρύβονται στο ποιος ή ποιοί αναλάμβαναν τον έλεγχο των συγκεκριμένων περιοχών, όπου ο Μπιμπίκος ήταν συχνός επισκέπτης.

Η αγωνία της οικογένειας και της κοινότητας της Νέας Μάκρης συνεχίζεται, καθώς περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του αγαπημένου τους Κώστα Μπιμπίκου.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *