08/05/2024 2:40 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αυτές είναι οι 3 γυναίκες που έκαναν κλοπές στη Ραφήνα

Η αστυνομία έφτασε κοντά στα ίχνη τους και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους


Θέμα χρόνου είναι η σύλληψη των τριών γυναικών που έκαναν κλοπές στη Ραφήνα. Και πιο συγκεκριμένα για την κλοπή που διαπράχθηκε μέρα μεσημέρι, προχθές Πέμπτη 3/8 σε ένα τουλάχιστον σπίτι στο κέντρο της Ραφήνας, και σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, ανταποκρινόμενοι στην καταγγελία που έγινε, κατάφεραν να αναγνωρίσουν τις τρεις γυναίκες και βρίσκονται στα ίχνη τους για να τις συλλάβουν και να τις οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Οι τρεις γυναίκες είναι Ρομά και κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα και χρυσαφικά από το σπίτι που διέρρηξαν με κατσαβίδι και στην συνέχεια προσπάθησαν να φύγουν.

Η καταγγελία της ανιψιάς

Η ανιψιά του θύματος έκανε δημόσια καταγγελία και έγραψε: “Καλησπέρα σας, δημοσιεύω αυτή τη φωτογραφία σήμερα για να ενημερώσω τον κόσμο να προσέχει τα σπίτια τους. Σήμερα, τρεις κυρίες εισέβαλαν στο σπίτι του θείου μου σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας, χρησιμοποιώντας κατσαβίδια, και άρπαξαν χρυσαφικά…”

Συνεχίζοντας, παρακάλεσε τους αναγνώστες να είναι προσεκτικοί, καθώς υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν παρόμοιες κλοπές στα σπίτια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τέλος, ζήτησε συμβουλές για το πώς μπορεί να προστατευτεί από παρόμοιες επιθέσεις, εκτός από το να τραβά βίντεο.

 

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *