13/05/2024 3:33 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τι συμβαίνει με τις καταγγελίες για κλοπές στην Ακτή Βουλιαγμένης

Ανοίγουν τσάντες και πορτοφόλια και βουτάνε κινητά και χρήματα - Τι απαντούν οι υπεύθυνοι


«Το παιδί μου έπεσε θύμα κλοπής. Βρισκόταν με την παρέα του, έξι άτομα συνολικά, στην παραλία και την ώρα που μπήκαν στη θάλασσα κάποιος άνοιξε τις τσάντες τους και τους πήρε τα κινητά τους τηλέφωνα και χρήματα. Και αυτό συμβαίνει καθημερινά, ακούμε πολλά αντίστοιχα περισταστικά».

Αυτή την καταγγελία έκανε αναγνώστης του NouPou,τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά, ενώ κάνει λόγο για καθημερινές κλοπές στην Ακτή Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει πουθενά καμία επίβλεψη. Θα μπορούσαν να τοποθετηθούν έστω κάποια lockers ώστε να νιώθουμε μεγαλύτερη ασφάλεια όταν πηγαίνουμε στην παραλία», καταλήγει.

Την απάντησή της στην καταγγελία αυτή έδωσε η Ακτή Βουλιαγμένης. «Πράγματι, έχουν συμβεί δύο-τρία περιστατικά κλοπών στην Ακτή. Ωστόσο, θέλω να τονίσω ότι υπάρχει security στην παραλία, καθώς και το προσωπικό, που είναι μονίμως σε επιφυλακή.

Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχουμε όλο τον χώρο. Καθημερινά δεχόμαστε γύρω στα 3.000 – 4.000 άτομα», εξηγεί ο προϊστάμενος της Ακτής Βουλιαγμένης, κ. Γεωργακούνιας Παναγιώτης.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *