16/05/2024 10:29 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Εμπρηστής ανάβει φωτιές στον Μαραθώνα, για να κάνει ανενόχλητος κλοπές σε σπίτια!!!

Την ώρα της πυρκαγιάς γινόταν διάρρηξη σε διαμέρισμα σε άλλο σημείο


Κάτι τρέχει με τις φωτιές τώρα τελευταία στον Μαραθώνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Δικαστικά, και μόνο τυχαία δεν είναι. Προχθές το βράδυ η πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιές που είχαν ξεσπάσει λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ στην περιοχή των Δικαστικών.

Όπως αποδείχθηκε μετά από έλεγχο που έγινε, υπήρχαν τελικά δύο περιστατικά το ένα σε πρανές οδού και το άλλο σε οικία, τα οποία έσβησαν άμεσα πριν ακόμα φτάσουν τα πρώτα οχήματα στο σημείο.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του irafina.gr, τα περιστατικά αυτά δεν είναι τυχαία, καθώς την ώρα που ξέσπασαν οι φωτιές είχαμε και την διάρρηξη σε διαμέρισμα σε άλλο σημείο του οικισμού.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πως πρόκειται για εμπρησμό που είχε σαν σκοπό να παραπλανήσει τις αρχές, ώστε να μην γίνει αντιληπτό το περιστατικό της διάρρηξης.

Μάλιστα αναφέρουν πως έχουν δει ένα άτομο να κινείται στην περιοχή με μηχανή και να σταματάει σε διάφορα σημεία και να τσεκάρει σπίτια. Το άτομο αυτό φοράει κράνος ενώ έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες και στην αστυνομία.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *