18/05/2024 10:34 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Δεν το χωράει ο νους! Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης σε ηλικία 49 χρόνων

"Καλό παράδεισο φίλε Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα"


Απίστευτο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας νέος άνθρωπος που τα είχε όλα “τακτοποιημένα” στη ζωή του, θα φύγει έτσι ξαφνικά, απρόσμενα, από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 49 χρόνων. Ο Γιάννης (Γιαννάκης) ήταν ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό, όχι μόνο στα Σπάτα, στον Αήττητο, στην Αρτέμιδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Την δυσάρεστη είδηση την μάθαμε από την σελίδα “Το στέκι των Φιλάθλων”, μια σελίδα στο fb με ειδήσεις και σχόλια για τις ομάδες των Σπάτων και κυρίως για τον Αήττητο Σπάτων, την ομάδα ου την φανέλα της τίμησε ο Γιάννης.

Δείτε όμως τι αναφέρει η σελίδα:

Γιάννης Γιαννάκης, ένας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης, επαγγελματίας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (και παλιός πρόεδρος της ομάδας) του Αήττητου Σπάτων πριν λίγες ώρες έπεσε κεραυνός εν αιθρία και τα άσχημα νέα ταξίδεψαν στην Πόλη των Σπάτων. ο Γιάννης Γιαννάκης έφυγε απρόσμενα απο ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 49 χρονών.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με την ομάδα του Αήττητου κάνοντας το ξεκίνημα του απο τις ακαδημίες της ομάδας. Τα βήματα του έχει ακολουθήσει ο γιός του Θανάσης.

Σαν επαγγελματίας είχε δημιουργήσει το CENTRAL 222 με ζωντανή μουσική και μάλιστα πριν δύο ημέρες το έκλεισε για να κάνει ανακαίνιση και να ξεκινήσει με πολλά όνειρα και ιδέες κάτι που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει γιατί πρόλαβε ο Θεός να τον πάρει κοντά του.

Φίλε Γιάννη, ότι και να πούμε είναι λίγο για την οικογένεια σου, τους φίλους καλά και γνωστούς σου, να έχεις καλό ταξίδι, καλή ανάπαυση και καλό Παράδεισο.

Θα σε θυμόμαστε πάντα“.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *