16/05/2024 1:37 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Πήρε “σβάρνα” πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα και την… κοπάνησε

Η ξέφρενη πορεία στο κέντρο της πόλης και η αναζήτηση του νεαρού οδηγού από τους ιδιοκτήτες των Ι.Χ που υπέστησαν ζημιές


Τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στη Ραφήνα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συνεπεία ενός ατυχήματος συγκρούστηκε με πέντε παρκαρισμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του irafina.gr.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Αθηνών, προκάλεσε ζημιές σε δύο αντίθετα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, νεαρής ηλικίας, αντί να σταματήσει έπειτα από το ατύχημα, συνέχισε την πορεία του ακολουθώντας την οδό Κυπρίων Αγωνιστών (άνοδος), κινούμενος ανάποδα προς τα κάτω για δύο τετράγωνα, προτού στρίψει δεξιά στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Κατά τη διαδρομή του, προκάλεσε συγκρούσεις με άλλα τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Τελικά, το αυτοκίητο ακινητοποιήθηκε κοντά στον κινηματογράφο Σινέ Αελλώ, μετά από ακόμα μια σύγκρουση. Ο οδηγός και η συνοδηγός, αφήνοντας το αυτοκίνητο παρατημένο, αποχώρησαν από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να αφήσουν κανένα στοιχείο ταυτότητας.

Λίγο αργότερα, οι ιδιοκτήτες των ζημιωμένων οχημάτων διαπίστωσαν τις ζημιές στα αυτοκινητά τους αλλά και τα σημάδια στο οδόστρωμα, από την ζάντα με το σκασμένο λάστιχο και άρχισαν να ψάχνουν και να εντοπίσουν το υπεύθυνο αυτοκίνητο και τον ανεύθυνο οδηγό.

Μετά από λίγο, βρέθηκε το όχημα, αλλά άρχισε κι ένας αγώνας για την εντοπισμό του ιδιοκτήτη, προκειμένου να επιτευχθεί η αποζημίωση για τις ζημιές και τις φθορές που υπέστησαν τα αυτοκινητά τους.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *