14/05/2024 5:10 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Παραλίγο τραγωδία στο Νέο Βουτζά! Αυτοκίνητο λίγο έλειψε να παρασύρει ένα παιδάκι

Το έσωσε κάτοικος της περιοχής την τελευταία στιγμή, φωνάζοντάς του από το μπαλκονι όπου βρισκόταν τυχαία!


Παραλίγο τραγωδία στο Νέο Βουτζά! Από τύχη σώθηκε ένα παιδάκι που στην προσπάθειά του να διασχίσει τον δρόμο, κινδύνεψε η ζωή του, όταν ένας “ραλίστας” πέρασε σαν σίφουνας από εκεί.

Ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της οδού Οδυσσέα Ανδρούτσου με υπερβολική ταχύτητα, λίγο έλειψε να παρασύρει θανάσιμα το μικρό παιδί. Για καλή του τύχη σώθηκε επειδή εκείνη την ώρα έτυχε ένας κάτοικος της περιοχής να του φωνάξει από το μπαλκόνι  του και να αποφύγει το αυτοκίνητο.

Η κα Αλίνα Μαστοράκη περιγράφει το συμβάν…

“Προς όλους τους ραλίστες του Νέου Βουτζά:

Πριν από λίγο ένας ραλίστας ανέβαινε την Οδυσσέα Ανδρούτσου και παραλίγο να σκοτώσει ένα παιδάκι το οποιο έσωσε ο άντρας μου την τελευταία στιγμή φωνάζοντας του από το μπαλκονι όπου βρισκόταν τυχαία!

Το παιδάκι είναι από την γερμανια και δεν γνωρίζει ότι εδώ οι οδηγοί ΤΡΕΧΟΥΝ σαν μανιακοί και ΔΕΝ σταματούν στους πεζούς παρά μόνο περνάνε από πάνω τους! Με όλη λοιπόν την αφέλεια ετοιμάζεται να ορμηξει στον δρόμο, τον οποιο μόλις είχε διασχίσει επίσης τρέχοντας ο αδελφός του!

Είτε φταινε οι πεζοί είτε όχι, αν δεν τρέχουμε μπορούμε να αποφύγουμε την κακια στιγμή! Ειδικα μεσα στον οικισμό!

Προσωπικά θα ανάψω κερί στον Αη Γιάννη που σήμερα αποφεύχθηκε μια τραγωδία και υπόσχομαι πως δε θα σταματήσω να το υπενθυμίζω εδώ μέσα αλλά και να πράξω με όποιον τρόπο μπορώ προκειμένου να το καταλάβει κι ο τελευταίος ανεγκέφαλος!

ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ! Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή!”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *