17/07/2024 6:24 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο αιμοσταγής δολοφόνος που απείλησε να σκοτώσει τη Νικολούλη και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος

Θεωρούσε την δημοσιογράφο υπεύθυνη για τη σύλληψη και την καταδίκη του


Ελεύθερος κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια ο δολοφόνος δύο γυναικών, Σπύρος Καββαδίας, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και είχε απειλήσει ευθέως την Αγγελική Νικολούλη, ότι θα πρέπει να… τον φοβάται.

Ο Σπύρος Καββαδίας είχε δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά κατά τη διάρκεια άδειας που του είχε χορηγηθεί. Κατόπιν, όπως είχε ομολογήσει στην Αγγελική Νικολούλη συγκρατούμενός του, η ίδια η δημοσιογράφος αποτελούσε τον επόμενο στόχο του Καββαδία καθώς τη θεωρούσε υπεύθυνη για τη σύλληψη και την καταδίκη του.

Σημειώνεται πως και ο ίδιος ο συγκρατούμενός του είχε πέσε θύμα του Καββαδία αφού από κοινού με συνεργό του, προσπάθησε να τον ληστέψει και να τον δολοφονήσει στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε.

Συγκεκριμένα, το θύμα που αναγνώρισε τον δράστη, παρόλο που είχε μεταμφιεστεί, είπε πως τον χτύπησε με μανία με μία βαριοπούλα ενώ ο συνεργός του τον κάρφωσε με κατσαβίδι.

Τον παραπάνω ισχυρισμό επιβεβαιώνει και δεύτερος μάρτυρας, ο οποίος σύμφωνα με το anikolouli.gr, αποκάλυψε πως σκοπός του Καββαδία ήταν να δολοφονήσει την Αγγελική Νικολούλη για τη συνεισφορά της προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί από τις Αρχές. Επιπλέον, περιέγραψε τον Καββαδία ως έναν άνθρωπο αδίστακτο αλλά και δειλό ο οποίος χρησιμοποιεί πάντα συνεργούς για να πετύχει τους στόχους του.

Όπως είπε, ο Καββαδίας πάνω σε κάποιο μεθύσι του είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε τη σύντροφό του Τάνια Χαριτοπούλου και κατόπιν την τεμάχισε στη μπανιέρα του σπιτιού. «Δεν θα τη βρουν ούτε σε 200 χρόνια», υποστήριζε, κάτι που επιβεβαιώθηκε, ωστόσο ο ίδιος δεν γλίτωσε την καταδίκη παρά το γεγονός πως το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Τέλος, σχετικά με την Αγγελική Νικολούλη, ο Καββαδίας είχε πει στον μάρτυρα «Εγώ δε μαλώνω, σκοτώνω».

dailymedia.com

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *