16/05/2024 6:31 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Τράγκας: Βρέθηκε κι άλλη βίλα στο Σεντ Τροπέ

1.800.000 ευρώ ήταν το δάνειο που είχε πάρει από τράπεζα στο Μονακό για την αγορά του σπιτιού


Αν κάποιος προέβλεπε ότι η μεγάλη κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα θα δημιουργούσε προβλήματα για τους αποδέκτες της μετά από έναν χρόνο και κάτι μήνες από την αποκάλυψή της, πολλοί ίσως δυσκολευόντουσαν να το πιστέψουν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η σύζυγος του αποθανόντος, Μαρία Καρρά σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι προσπάθησε σθεναρά να αποφύγει την διάσταση μεταξύ της και των δύο γιων του Γιώργου Τράγκα, προτού ο Φρέντι αποσυνδεθεί από την κληρονομιά του πατέρα του.

Αυτό δεν είναι εύκολο όταν οι αποκαλύψεις συνεχίζονται. Η εντυπωσιακή βίλα στο Σεν Τροπέ, αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, είναι το πιο πρόσφατο ακίνητο που ανακαλύφθηκε από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα και εντυπωσιάζει με την κοντινή του τοποθεσία στην παραλία. Αυτή η κατοικία μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως έξι άτομα, διαθέτει έναν όμορφο κήπο και μια εντυπωσιακή πισίνα, και φαίνεται ότι νοικιάζεται μέσω διαφόρων πλατφορμών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στον κατάλογο των δαπανών της Μαρίας Καρρά από τον Ιούνιο του 2022 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, περίπου 30.000 ευρώ φαίνεται να αναφέρονται στη συγκεκριμένη βίλα στο Σεν Τροπέ.

Από αυτά, 26.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε δύο δόσεις από την τράπεζα EFG του Μονακό και πιθανότατα αντιστοιχούν στο επιτόκιο του δανείου, το οποίο είχε υπογραφεί από τον Γιώργο Τράγκα για την αγορά 1.800.000 ευρώ της συγκεκριμένης κατοικίας.

Τα υπόλοιπα 4.000 ευρώ εκταμιεύθηκαν για λογαριασμούς, λειτουργικά έξοδα και τη συντήρηση της πισίνας ενός ακόμη ακινήτου -που μέχρι πρότινος δεν είχε εντοπιστεί φωτογραφικά- της real estate περιουσίας του αποθανόντος εκδότη.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *