27/05/2024 2:12 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μάκης Βουδούρης: Συνέπεια λόγων και πράξεων

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου με την "Σύγχρονη Πολιτεία"


Την ψήφο σας διεκδικεί και σε αυτές τις εκλογές ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου και ιατρός Γεράσιμος (Μάκης) Βουδούρης.

Ο κ. Βουδούρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 2000 είναι μόνιμος κάτοικος Ραφήνας. Είναι παντρεμένος και έχει δυο κόρες. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχει την ειδικότητα του Παθολόγου και είναι Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε στο ΕΣΥ, και την τελευταία 15ετία στην θέση του Διευθυντή Παθολογικής Κλινικής. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην υγεία και στο επίπεδο της διοίκησης των υπηρεσιών υγείας, αλλά και των θεραπευτικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών.

Η πλούσια Διοικητική και Οργανωτική του εμπειρία είναι αποτέλεσμα της πολυετούς άσκησης διοίκησης μεγάλων ασφαλιστικών Οργανισμών, με τελευταίους τον ΟΑΕΕ και τον ΕΟΠΥΥ.

Ο κ. Βουδούρης είναι Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας αδέσποτων ζώων και θα είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνούς “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών”.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *