29/04/2024 6:58 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αχαρνές: Τι συνέβη στο αιματηρό επεισόδιο στο πανηγύρι της Παναγία Σουμελά

Ο καυγάς των δύο ανδρών κατέληξε σε πυροβολισμούς - Στο νοσοκομείο τραυματισμένοι και οι δύο


Φως στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη πριν λίγες μέρες στο πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές ρίχνει η αστυνομία. Ο καυγάς για ασήμαντη αφορμή έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία, κι έγινε αιτία για να βγάλει ένας άντρας αλβανικής καταγωγής όπλο και να ξεκινήσει αιματηρό επεισόδιο με δύο τραυματίες.

Ο 36χρονος Αλβανός εμφανίστηκε στο πανηγύρι την ώρα που οι εργαζόμενοι μαζεύανε τους πάγκους. Εκεί ξέσπασε καυγάς μεταξύ του Αλβανού και δύο ανδρών. Στον καυγά επενέβη 35χρονος Έλληνας (εργαζόμενος σε παγωτατζίδικο), ο οποίος χτύπησε στο πρόσωπο τον Αλβανό και τον έριξε κάτω. Το επεισόδιο έληξε, ωστόσο, είχε «συνέχεια» δύο ημέρες αργότερα.

Τα ξημερώματα ο άντρας αλβανικής καταγωγής πήγε -έχοντας πάνω του όπλο- ξανά στο πανηγύρι και άρχισε να βρίζει και να απειλεί, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Εκεί φώναξε τον 35χρονο για να λύσουν την παρεξήγηση του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, όταν ήρθαν κοντά έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι, με συνέπεια να πέσει κάτω αιμόφυρτος.

Κατά τη διαφυγή του ο δράστης έπεσε πάνω σε διερχόμενο πολίτη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το όπλο του. Τότε ο 35χρονος το πήρε στα χέρια του και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες μαρτυρίες.

Και οι δύο συλληφθέντες έχουν, κατά περίπτωση, αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες στο παρελθόν, όπως ανθρωποκτονία, συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις που διαπράττουν αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και διακίνηση ναρκωτικών.

Η υπόθεση που ανακοινώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής αφορά όπως προείπαμε, το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς που συνέβη πρώτες πρωινές ώρες στις 29-8-2023, στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές.

Οι δύο ύποπτοι στην υπόθεση, ένας 36χρονος και ένας 35χρονος, συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης και κατηγορούνται για προσπάθεια ανθρωποκτονίας. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, βρίσκονταν στον περίβολο του Ιερού Ναού όταν ο 35χρονος προσέγγισε τον 36χρονο με σκοπό να επιλύσουν τις διαφορές τους.

Στη συνέχεια, ο 35χρονος απομακρύνθηκε από τον χώρο, αφήνοντας πίσω του ένα τσαντάκι που περιείχε περίστροφο. Ο 36χρονος τον πυροβόλησε και τραυμάτισε στην κνήμη, ενώ αργότερα, ο 35χρονος αφού ανέκτησε το όπλο, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο στο κεφάλι.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ οι οικείοι του 35χρονου τον μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *