29/04/2024 12:26 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες προσλήψεις στο Δήμο Μαρκοπούλου

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά 


Το ΝΠΔΔ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» του δήμου Μαρκοπούλου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας πέντε (5) ατόμων, για την κάλυψη αναγκών του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικών, Αθλητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα του εξής:

ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – 5 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά (vravronios@markopoulo.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΝΠΔΔ Κοινωνικών, Αθλητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων Δήμου Μαρκόπουλου Μεσογαίας «Βραυρώνιος», Κεντρική Πλατεία Δημοσθένη Σωτηρίου (έδρα του ΝΠΔΔ), Τ.Κ.19003, Μαρκόπουλο, υπόψη κας Κιμπεζή Αικατερίνης (τηλ. Επικοινωνίας 2299020124).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Υποβολή αιτήσεων από 10-9-2023 έως και 19/9/2023.

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 2023 ΝΠΔΔ ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ -ΠΕ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ.pdf
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ 10_6_2021.doc
ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 1 ΠΕ ΤΕ.doc

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (ΚΔΕΜ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο) επί ωρομισθία, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς
Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας, που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής και συγκεκριμένα του εξής,

ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (Με ειδίκευση στο τρομπόνι) – 1 άτομο

ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (Με ειδίκευση στο φλάουτο) – 1 άτομο

ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (Με ειδίκευση στα κρουστά) – 1 άτομο

ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΩΝ (Με ειδίκευση στην τρομπέτα) – 1 άτομο

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση δηλώνοντας ρητά την ειδικότητα και τον κωδικό θέσης, καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία προβλέπονται για την απόδειξη των προσόντων τους και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kdem@markopoulo.gr), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (ΚΔΕΜ), Χρήστου Μεθενίτη 7, Τ.Κ.: 19003 Μαρκόπουλο υπόψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας σε εφημερίδα ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Συγκεκριμένα η υποβολή των αιτήσεων είναι από 09-09-2023 ημέρα Σάββατο έως και 18-09-2023 ημέρα Δευτέρα.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής, δηλ. 18-09-2023.

Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2.2023_ΨΖΒ7ΩΛΝ-ΧΙΚ.pdf
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.pdf
ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ.doc

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *