04/05/2024 9:49 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Λούτσα: Βρέθηκε το κρησφύγετο των θυμάτων – Σε κοντινή απόσταση από το σημείο του φόνου

Ωστόσο οι δολοφόνοι παραμένουν άφαντοι μετά το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών


Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που δολοφονήθηκαν στη Λούτσα βρέθηκε το κρησφύγετο των έξι νεκρών Τούρκων, με τους δολοφόνους ωστόσο να παραμένουν άφαντοι μετά το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σιγά σιγά οι Αρχές ανακαλύπτουν τι κρύβεται πίσω από το πρωτοφανές ξεκαθάρισμα λογαριασμών στη Λούτσα το απόγευμα της Δευτέρας 11/9.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες βρέθηκε το σπίτι όπου κρύβονταν τα θύματα, το οποίο μάλιστα ήταν σε μικρή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Ένα ακόμα στοιχείο που έρχεται στο φως είναι πώς οι έξι Τούρκοι που βρέθηκαν εκτελεσμένοι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ήταν συνεργάτες του διαβόητου Τούρκου μαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν. Ενός κακοποιού που τα «πλοκάμια» του έχουν απλωθεί σε όλες τις βαλκανικές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Μπαρίς Μπογιούν

Ο Μπαρίς Μπογιούν είναι ο ηγέτης μιας εκ των μεγαλύτερων (και επικίνδυνων) εγκληματικών οργανώσεων που καταζητείται ως ο κύριος υπεύθυνος για πολλές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην Τουρκία και την Ευρώπη.

Πληροφορίες για το πόσο χρονών είναι ο Μπαρίς Μπογιούν, από πού είναι και τι κάνει δεν είναι ξεκάθαρες ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένες ειδησεογραφικές πηγές από την Τουρκία, υποστηρίζεται ότι ο Μπογιούν ήταν στα 30 του, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ζει μια πολυτελή ζωή με τα έσοδα που κέρδιζε από εγκληματικές πράξεις όπως εμπόριο ναρκωτικών, λαθρεμπόριο όπλων και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Το όνομα του Μπαρίς Μπογιούν ήρθε στο προσκήνιο επειδή ήταν ο εγκέφαλος της δολοφονίας του Μαυροβούνιου μαφιόζου Γιόβαν Βούκοτιτς, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένοπλη επίθεση στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.

Επιπλέον, ο Μπογιούν κατηγορείται για τη δολοφονία των Kubilay Berk Küçükaslan και Savaş Şentürk στην Κωνσταντινούπολη στις 22 Οκτωβρίου 2021. Διαπιστώθηκε ότι ήταν ο υποκινητής του περιστατικού στο οποίο επίσης τραυματίστηκαν 4 άτομα. Στο κατηγορητήριο που ετοιμάστηκε για την διπλή δολοφονία αποκαλύφθηκε ότι ο Μπαρίς Μπογιούν ήταν ο αρχηγός της οργάνωσης που ιδρύθηκε για τη διάπραξη εγκλημάτων και ότι τα μέλη της οργάνωσης ήταν συνδεδεμένα μαζί του.

Είναι άγνωστο πού βρίσκεται τώρα ο Μπαρίς Μπογιούν. Τουρκικά μέσα ανέφεραν πως Μπογιούν συνελήφθη στην Ιταλία και ο ίδιος ζήτησε να εκδοθεί στην Τουρκία. Ωστόσο, η ακρίβεια αυτών των πληροφοριών δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *