04/05/2024 1:27 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μπήκαμε στη «Μάγισσα»! Τα εντυπωσιακά σκηνικά στα Σπάτα (φωτορεπορτάζ)

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1 γίνονται στο Κτήμα Νάσιουτζικ


Η σειρά «Μάγισσα» που τα γυρίσματα γίνονται στα Σπάτα θα ανοίξει και επίσημα τις πύλες της στις 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και θα υποδεχθεί για πρώτη φορά τους τηλεθεατές.

Η νέα υπερπαραγωγή του Ant1 υπόσχεται ένα μαγικό ταξίδι στην Μάνη του 1817, εκεί που διεργασίες της Επανάστασης είχαν ξεκινήσει.

Πάρτε μια γεύση από τα σκηνικά που στήθηκαν από την αρχή για τις ανάγκες της σειράς στο Μουσείο Νάσιουτζικ στα Σπάτα.

Η ιστορία της σειράς

Η ιστορία μάς μεταφέρει στη Μάνη του 1817… Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους. Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού. Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας… Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

«Η Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 21.00, και ήδη συζητιέται. Με ένα καστ σπουδαίων ηθοποιών, που ακολουθούν πιστά τις σκηνοθετικές οδηγίες του μετρ του είδους Χαρίτου, κοστούμια που θα αφήσουν εποχή και σκηνικά ειδικά κατασκευασμένα που θα εντυπωσιάσουν, η σειρά αναμένεται να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *