17/07/2024 1:38 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Κοκκόλης: “Την επόμενη 5ετία ρίχνουμε το βάρος στις γειτονιές”

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μίλησε για τό οραμά του για το Πικέρμι και τη Ραφήνα


Παρα το νεαρό της ηλικίας του, μετρά πολλά χιλιόμετρα στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πρώην Αντιδήμαρχος Ρ-Π, υπήρξε μέχρι σήμερα Γεν. Γραμματέας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής στην Κεφαλλονιά και τώρα επιστρέφει στα κοινά της Ραφήνας και του Πικερμίου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Σύγχρονη Πολιτεία – Συνεργασία Ενεργών Πολιτών” του Βαγγ. Μπουρνούς.

Ο Γιώργος Κοκκόλης στην κουβέντα που είχαμε, μας αιτιολόγησε την απόφαση που πήρε, όπως και τον λόγο που είχε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τον τόπο του, αλλά πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε άλλο πόστο και σε άλλο Δήμο.

Ξεκαθάρισε τι γίνεται με τα μεγάλα έργα που γίνονται στην περιοχή, μίλησε για το δικό του όραμα για το Πικέρμι και τη Ραφήνα, ενώ έκανε μια πρόταση για την επόμενη πενταετία: “Πρέπει να κάνουμε έργα γειτονιάς”, τόνισε και μάλιστα εξήγησε και τον τρόπο μέσω του ιδιωτικού τομέα, που μπορεί αυτό να γίνει.

Ανέφερε πως η Ραφήνα από εκεί που ήταν εκτός πλάνων, μπήκε στο “κάδρο” των μεγάλων έργων, λέγοντας πως “τους πείσαμε να επενδύσουν στον τόπο μας”, ενώ διευκρίνισε πως ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου βρίσκεται ψηλά στις χρηματοδοτήσεις, αφού έχει πάρει πολλά χρήματα μέσω επιδοτήσεων και προγραμμάτων.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *