29/04/2024 5:42 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μαίρη Χρονοπούλου: Θρίλερ με το ατύχημα της ηθοποιού! Κάποιος την έσπρωξε;

Τι συνέβη και χτύπησε στο κεφάλι της ύστερα από πτώση στο σπίτι-καταφύγιό της στην Παιανία


Μπήκε κάποιος την ώρα που η οικιακή βοηθός είχε ρεπό και ο επιστήθιος φίλος της την έψαχνε στο κινητό της; Ένα πρωτόγνωρο θρίλερ εκτυλίσσεται την ώρα που η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου δίνει τη δική της βουβή μάχη για τη ζωή της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Ένα θρίλερ που ξεπηδά μέσα από τα ερωτήματα γιατρών αναφορικά με το χτύπημα στο κεφάλι της ύστερα από την πτώση της στο σπίτι-καταφύγιό της στην Παιανία! Και αυτό γιατί η διαλεύκανση του πώς τραυματίστηκε η τεράστια ηθοποιός θα βοηθούσε και στην αγωγή που πρέπει να ακολουθηθεί, την ώρα που εκείνη βρίσκεται σε κώμα!

Η έλλειψη καμερών ασφαλείας, που θα μπορούσαν να καταγράφουν την κίνηση στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου κατά το διάστημα που η οικιακή βοηθός απουσίαζε για το εβδομαδιαίο ρεπό της Κυριακής, κάνει πιο άγριο το θρίλερ σχετικά με το εάν η Χρονοπούλου ήταν μόνη της στο σπίτι τη στιγμή του ατυχήματος.

Η κυρία του ελληνικού σινεμά -σύμφωνα με μαρτυρίες της οικιακής της βοηθού Νίνο και του ανθρώπου που έσπευσε στο σπίτι της ηθοποιού αμέσως μετά την κλήση της, του Θωμά Χούντα– βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα, σε πλαϊνή θέση, αναίσθητη και χωρίς να έχει ουδεμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τους δύο αυτόπτες μάρτυρες, όταν της μιλούσαν εκείνη δεν ανταποκρινόταν, ενώ από τη μύτη της είχε βγει αίμα. Το νυχτικό της ηθοποιού ήταν βουτηγμένο στο αίμα και για τον λόγο αυτό η οικιακή βοηθός της Νίνο με ένα ψαλίδι -σύμφωνα με δηλώσεις του πρώτου ανθρώπου που βρέθηκε στη σκηνή του ατυχήματος Θωμά Χούντα- της έσκισε το νυχτικό και τη σκέπασε με ένα πάπλωμα, λόγω του γεγονότος ότι η Μαίρη Χρονοπούλου ήταν παγωμένη (ενδεχομένως επειδή βρισκόταν πεσμένη για πολλές ώρες στο πάτωμα)!

nassosblog.gr

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *