09/05/2024 12:09 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιώργος Σωφρόνης: “Έως εδώ οι δολοφονίες χαρακτήρων”

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σαρωνικού προς τον κ. Παπαχρήστου


Με έχει κατηγορήσει εντός του δημοτικού συμβουλίου για τέλεση εγκληματικής πράξης(!), σε μια υπόθεση που αφορούσε έκδοση άδειας καταστήματος. Αθωώθηκα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Ζήτησα από τον κ. Παπαχρήστου να αναιρέσει. Αρνήθηκε.

Χτες, λίγες ώρες πριν την κάλπη, ακύρωσε την ελληνική δικαιοσύνη, παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητας και προέβη για άλλη μια φορά σε ανήθικα ψεύδη και ανυπόστατες συκοφαντίες. Πιστός ο «νέος» στην προπαγάνδα του Γκαίμπελς «πες πες κάτι θα μείνει», δεν διστάζει να δολοφονεί χαρακτήρες.

Η παράταξή μας όλη την προεκλογική περίοδο έχει βάλει πάνω στο τραπέζι ένα σχέδιο για το Δήμο μας. Με αυτό πολιτευθήκαμε. Για τα προβλήματα του τόπου μας και τις λύσεις που προτείνουμε.

Θα ήταν εξαιρετικά γόνιμο και ο ίδιος να πολιτευόταν με τον ίδιο τρόπο. Να μιλήσει με αλήθειες και όχι με κατάπτυστα ψεύδη. Να μιλήσει για το Δήμο απολογιστικά – αυτοκριτικά και να μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Να μιλήσει για το αύριο των δημοτών και να μην εκτοξεύει τόνους λάσπης.

Ο καθένας βέβαια πολιτεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι δικές μας πηγάζουν από το συλλογικό μας όραμά και μόνο στόχο έχουν να το υπηρετήσουν με αφοσίωση τους δημότες. Οι δικές του πηγάζουν από την ηθική εξόντωση των αντιπάλων του και μόνο στόχο έχουν τη δολοφονία χαρακτήρων.

Επειδή έχω μητέρα, πατέρα και παιδιά και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τραυματίζει και να δηλητηριάζει την ψυχή τους, έχω δώσει εντολή στους Πληρεξούσιους Δικηγόρους μου να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για τις έκνομες ενέργειες του κ. Παπαχρήστου, συντάσσοντας μήνυση και αγωγή.

Πριν όμως από τα δικαστήρια θα αποφανθεί η τοπική μας κοινωνία και θα καταδικάσει την τοξικότητα, τη λάσπη, την αλαζονική αμετροέπεια, τη δολοφονία χαρακτήρων.

Κυρίως θα καταδικάσει το απόλυτο αυτοδιοικητικό του έλλειμμα.

Γιώργος Σωφρόνης

‘Σαρωνικός Αύριο”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *