28/04/2024 12:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θύμα διάρρηξης ο Γιάννης Καλλιάνος! Έβλεπε στην κάμερα να του αδειάζουν το σπίτι στη Βούλα

Ο νεαρός διαρρήκτης έκανε άνω κάτω το σπίτι και αφαίρεσε οτιδήποτε πολύτιμο βρήκε μπροστά του


Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του. Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε και ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η “δράση” του διαρρήκτη, όπως αυτή καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο εσωτερικό του σπιτιού του, στη Βούλα.

Όπως είπε ο κ. Καλλιάνος ο νεαρός διαρρήκτης έκανε άνω κάτω το σπίτι και αφαίρεσε οτιδήποτε πολύτιμο βρήκε μπροστά του. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τον ίδιο η διάρρηξη έγινε χθες το βράδυ στις 8:40 και ο διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι σπάζοντας ένα παράθυρο.

«Μπήκε στο σπίτι μας χθες το βράδυ στις 20.40. Φτιάχνεις το σπιτικό σου και μπαίνει ένας αλήτης και στα παίρνει όλα! Φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του! 20χρονος αλλοδαπός. Ψυχολογικός βιασμός λέγεται αυτό. Παρακαλώ κοινοποιήστε μήπως και βρεθεί το κάθαρμα που μαγάρισε το σπίτι μας.

Δυστυχώς, καθημερινά ο κόσμος γίνεται αντιμέτωπος με τέτοια περιστατικά. Περιστατικά κανονικού βιασμού, ψυχολογικού βιασμού. Ευχαριστώ θερμά την ελληνική Αστυνομία που έσπευσε αμέσως. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκανε. Ελπίζω σε λίγες μέρες να τον δω μπροστά μου σε κάποιο τμήμα και να με κοιτάξει στα μάτια» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος.

Η ανάρτησή του:

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *