07/05/2024 5:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Λευκή Νύχτα”: Χαμός με Stavento και Ήβη Αδάμου στις Αχαρνές

Στα μαγαζιά και στους δρόμους υπήρχαν κεράσματα, ενώ έμειναν ανοιχτά έως και τα μεσάνυχτα


Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η 2η Λευκή Νύχτα στις Αχαρνές, το βράδυ της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου, με Stavento και Ήβη Αδάμου και με αυξημένη κίνηση στα καταστήματα του κέντρου. Στα μαγαζιά και στους δρόμους υπήρχαν κεράσματα, ενώ έμειναν ανοιχτά έως και τα μεσάνυχτα.

Η «Λευκή νύχτα» είναι μια διοργάνωση που έγινε θεσμός και έχει ως στόχο την κίνηση της αγοράς και κυρίως τη διασκέδαση του κόσμου.

Το μουσικό σκέλος της 2ης Λευκής Νύχτας στις Αχαρνές είχαν αναλάβει δύο πολύ γνωστοί και αγαπητοί καλλιτέχνες, με κοινό από όλες τις ηλικίες, ο Stavento και η Ήβη Αδάμου, που με το ταλέντο και το κέφι τους ξεσήκωσαν τον κόσμο που τους συνόδευε σε παλιές και νέες της επιτυχίες τους.

Όπως έκανε και πέρυσι, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός περπάτησε σε όλους τους εμπορικούς δρόμους, επισκέφτηκε τα μαγαζιά, συνομίλησε με τους εμπόρους και τον κόσμο και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους σε αυτή τη βραδιά που στόχο έχει την τόνωση της εμπορικής κίνησης και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

«Η αποψινή βράδια ήταν αφορμή για να συστήσουμε την αγορά μας, για να προβάλλουμε και να στηρίξουμε το παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας μας, για να βοηθήσουμε την τοπική μας οικονομία να ανθίσει. Και φυσικά, δε σταματάμε εδώ!», τόνισε.

Τη 2η Λευκή Νύχτα στις Αχαρνές διοργάνωσε ο Δήμος Αχαρνών και η ΔΗΚΕΑ, σε συνεργασία με καταστήματα της περιοχής.

doxthi.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *