06/12/2023 8:03 μμ

Μαίρη Χρονοπούλου: Τι γίνεται με το σπίτι στην Παιανία – Τι αναφέρεται στη διαθήκη

Αυτή είναι η γυναίκα που κληρονομεί τα περισσότερα


Η διαθήκη της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, κατατέθηκε από τη συμβολαιογράφο Κορωπίου, Αγγελική Αχειμάστου τη Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε ένα μέρος της περιουσίας της στη Λαμάρα, την προηγούμενη οικιακή βοηθό που φρόντιζε την αξέχαστη ηθοποιό, όταν εκείνη ήταν κατάκοιτη στο κρεβάτι για περισσότερα από 25 χρόνια και η Λαμάρα σήμερα βρίσκεται στην Γεωργία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και επικοινωνιολόγου, Γιάννη Αρμουτίδη, η πρώην οικιακή βοηθός είναι μια από τις ισχυρότερες κληρονόμους της, αφού η ηθοποιός της κληροδοτεί ένα διαμέρισμα (το πατρικό της μητέρας της) στα Πατήσια αλλά και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, στην εν λόγω διαθήκη, αναφέρεται – κατά πάσα πιθανότητα – και σε ποιον περνάει το σπίτι της Παιανίας, παρότι η αξέχαστη ηθοποιός το διέθεσε εν ζωή εξ ολοκλήρου στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Να σας θυμίσουμε ότι ο κύριος Αρμουτίδης είχε πει στο Πρωινό Σουσού:

«Η διαθήκη που έχει ανακοινωθεί δημόσια είναι η μόνη που υπάρχει και είναι της Μαίρης Χρονοπούλου. Τι γίνεται τώρα; Η διαθήκη θα δημοσιευτεί σήμερα από τη συμβολαιογράφο που έχει πάρει το αρχείο από την πρώτη που ήταν σε σύνταξη και αφού δημοσιευθεί στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου, θα δούμε αν είναι ταχύτατες οι διαδικασίες ώστε να ανοίξει κιόλας.

Αν οι διαδικασίες είναι γρήγορες σήμερα θα μάθουμε τι γράφει. Αλλά το σημαντικότερο θα είναι ότι θα ξέρουμε ποια είναι η ημερομηνία».

Και πρόσθεσε: «Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί. Ίσως και κάποιες λεπτομέρειες για το πώς θα μοιραστούν τα πράγματα. Εικάζεται ότι υπάρχει κι άλλη περιουσία και δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε πριν μεταβιβαστεί η περιουσία της στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Και πρόσθεσε: «Ανεπίσημα σας λέω και πρώτη φορά δημόσια ότι αυτή η διαθήκη ίσως να περιέχει τις διαδικασίες που ήθελε η Μαίρη Χρονοπούλου να ταφεί. Ίσως και κάποιες λεπτομέρειες για το πώς θα μοιραστούν τα πράγματα. Εικάζεται ότι υπάρχει κι άλλη περιουσία και δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε πριν μεταβιβαστεί η περιουσία της στο Χαμόγελο και του Παιδιού.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Μαίρη έχει συντάξει και μια χειρόγραφη και μεταγενέστερη διαθήκη και σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε και λέει ο νόμος, πάντα ακυρώνει την προηγούμενη, ολόκληρη ή κατά μέρος της!

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαθήκη βρίσκεται εντός σπιτιού και ενδεχομένως το ξέρουν δικοί της άνθρωποι. Και ίσως αυτό ήθελαν οι διαρρήκτες γιατί κάποιοι ίσως προσβάλλονται από το περιεχόμενο της νέας διαθήκης. Αυτή η διαθήκη ενδεχομένως να γράφει για την κινητή της περιουσία», συνέχισε.

gossip-tv.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *