17/05/2024 10:39 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Φινάλε γκραν γκινιόλ στη Βάρη! Αστέρας-Παναιγιάλειος 1-1

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και ισοφάρισε ο Ντούλιας


“Ακατάληλο για καρδιακούς” ήταν το παιχνίδι στο στάδιο Βάρης, όπου ο Αστέρας ισοφάρισε στο τέλος με τον Ντούλια να πετυχαίνει ένα απο τα γκολ, ίσως, και της σεζόν στη Γ’ Εθνική με σουτ απο τα 40 μέτρα, απέναντι στον ιστορικό και πολύ ανταγωνιστικό Παναιγιάλειο.

Αξίζει να επισημάνουμε, ό,τι ο Αστέρας Βάρης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, μιας και είναι εκτός λόγω τραυματισμών οι Μαγγανάς, Βασιλειάδης, Καλομοίρης, Μανωλιάς, και Ντούνης.

Το ματς-φωτιά στη Βάρη, ξεκίνησε με τον Αστέρα να είναι πιο επιθετικός, θέλοντας να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους και απείλησε με σουτ των Μεϊμάρογλου και Ντούλια. Στο 20ο λεπτό, οι παίκτες του Παναιγιάλειου αντέδρασαν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία, να προηγηθούν στο σκορ με τον Μωραϊτη να βγάζει τη σέντρα απο δεξιά στον Λουκά ο οποίος έπιασε τη κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Μαρινάκης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 42ο λεπτό, ο Μάγγος έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Μπερνιδάκη, ο οποίος μπήκε μέσα στη περιοχή σούταρε αλλά ο Γ.Παπαδόπουλος, απέκρουσε εντυπωσιακά και η μπάλα κατέληξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 47ο λεπτό, ο Φωκαιδης απο δεξιά έδωσε πάσα στον Μαρκή που πλάσαρε αλλά ο Μαρινάκης μπλόκαρε τη σωστά τη μπάλα. Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους παίκτες του Μανούρα και στο 49ο λεπτό, ο Μακρής έβγαλε τη σέντρα απο δεξιά ο Κυριακίδης στο δεύτερο δοκάρι σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 52ο λεπτό, ο Κυριακίδης εκτέλεσε το φάουλ απο αριστερά ο Λουκάς πετάχτηκε μέσα στη μικρή περιοχή και έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 63ο λεπτό ο Ντούλιας… προειδοποίησε και με ωραίο σουτ στη κίνηση απο τα 25 μέτρα η μπάλα πέρασε οριακά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72ο λεπτό, ο Μαυρόπουλος έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Βασιλτσή και στο δεύτερο δοκάρι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 81ο λεπτό, ο Barra έκανε βαθιά μπαλιά στον Ντούλια, ο οποιος με ένα απίστευτο ψιλοκρεμαστό σουτ απο τα 40 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αμφότερες οι ομάδες προέρχονταν από τρεις σερί νίκες, προτού αλληλοεξουδετερωθούν στη Βάρη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Γιώργος Καβάσης): Μαρινάκης, Μεϊμάρογλου, Γκιούρα (80′ Σακελλαρίου), Δημητρόπουλος, Νικολακόπουλος (66′ Καλέλα), Ντιάν, Μάγγος, Χριστίνης, Ντούλιας, Μπελαβράκης, Μπερνιδάκης (80′ Ζαπατίνας).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Μανούρας): Γ. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Μωραΐτης, Κοντοχρήστος, Κυριακίδης, Λουκάς (82′ Πατρώνης), Κραγιόπουλος, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης, Σκούτας (71′ Βασίλτσης), Μακρής.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *