27/04/2024 11:03 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο 2.10 στη Βουδαπέστ

Δείτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Τα παιχνίδια για τα Προκριματικά Euro 2024 ξεχωρίζουν για ακόμη μια ημέρα από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και ενώ δράση έχουμε σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως στη Super League 2, στη Segunda Division Ισπανίας αλλά και στην Eerste Divisie Ολλανδίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την αναμέτρηση Ουγγαρία – Μαυροβούνιο, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Μην ξεχνάτε ότι μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά από τους αναλυτικούς οδηγούς για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες.

Στις 16:00 η Ουγγαρία αντιμετωπίζει στη Βουδαπέστη το Μαυροβούνιο σε παιχνίδι για τον 7ο όμιλο. Στην κορυφή του γκρουπ με 15 βαθμούς οι Ούγγροι πανηγύρισαν την πρόκριση στο Euro 2024, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Βουλγαρία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Αήττητοι μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών (4-3-0) στον όμιλο, το G/G & Over 2.5 επιβεβαιώθηκε και στα τέσσερα τελευταία ματς στα Προκριματικά.

Στην 3η θέση με 11 βαθμούς το Μαυροβούνιο που θέλει σήμερα μόνο τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία και παράλληλα ήττα της Σερβίας για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο. Επικράτησε με 2-0 της Λιθουανίας την προηγούμενη αγωνιστική, αντέδρασε σωστά μετά την ήττα με 3-1 από τη Σερβία, έχει απολογισμό 3-2-2 μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών στο γκρουπ.

Όσο για το σημερινό μεταξύ τους ματς, η Ουγγαρία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, από την πλευρά του το Μαυροβούνιο βρίσκεται υπό τρομερή πίεση, καθώς θέλει νίκη και παράλληλα ήττα της Σερβίας για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

  • Θα κυνηγήσει από νωρίς το γκολ, η Ουγγαρία διαθέτει ποιότητα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *