26/04/2024 3:37 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Παιχνίδι για γκολ στην κατάμεστη “OPAP Arena”

Δείτε τις προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Συναρπαστικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (21/11) με σπουδαία παιχνίδια για τα Προκριματικά Euro 2024 και το παιχνίδι Ελλάδα – Γαλλία να ξεχωρίζει από τα προγνωστικα παμε στοιχημα ποδοσφαιρο. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι της “OPAP Arena”, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Ελλάδα υποδέχεται τη Γαλλία στην κατάμεστη “OPAP Arena” σε αναμέτρηση για το 2ο γκρουπ των Προκριματικών του Euro 2024. Η Εθνική μας επικράτησε με 2-0 της Νέας Ζηλανδίας σε φιλική αναμέτρηση την περασμένη Παρασκευή (17/11), στα προκριματικά ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από την Ολλανδία στο πιο πρόσφατο ματς, έχει απολογισμό 4-0-3 στο γκρουπ. Έχει “κλειδώσει” την 3η θέση του 2ου ομίλου και, πλέον, περιμένει τα πλέι οφ του Μαρτίου για να διεκδικήσει θέση στο Euro 2024.

Από την πλευρά της η Γαλλία έρχεται από το… εξωπραγματικό 14-0 επί του Γιβραλτάρ, που ήταν και η έβδομη διαδοχική νίκη για τους “τρικολόρ” στα Προκριματικά. Με 21 βαθμούς έχουν κλειδώσει την πρωτιά και την πρόκριση, παίζουν χωρίς άγχος και με στόχο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.

Όσο για την αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση Ελλάδα και Γαλλία αγωνίζονται χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ψάξει την πρόκριση στα τελικά του Euro μέσω των πλέι οφ του Nations League, ενώ η Γαλλία κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου.

  • Δεν περιμένουμε παιχνίδι με σκοπιμότητα, από ένα γκολ είναι εφικτό να πετύχουν αμφότερες, επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *