27/04/2024 12:57 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στοίχημα: Σκοράρουν και πληρώνουν στο 2.47 στα Σκόπια

Δελιτε τα προγνωστικά μας για το σημερινό κουπόνι

Τα παιχνίδια για τα Προκριματικά Euro 2024 συνεχίζουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και σήμερα Δευτέρα (20/11) διεξάγονται επτά σπουδαίες αναμετρήσεις. Οι ευκαιρίες για προγνωστικα παμε στοιχημα είναι για ακόμη μια ημέρα αμέτρητες και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από την αναμέτρηση Βόρεια Μακεδονία – Αγγλία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται την Αγγλία σε παιχνίδι για τον 3ο όμιλο των Προκριματικών. Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Ιταλίας την προηγούμενη αγωνιστική η Βόρεια Μακεδονία, καθώς διασύρθηκε με 5-2, γνωρίζοντας την δεύτερη διαδοχική της ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Ουκρανία με 2-0. Με επτά βαθμούς σε επτά αγωνιστικές βρίσκεται στην 4η θέση του γκρουπ και έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Σε αντίθετη τροχιά η Αγγλία που εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας συγκεντρώσει 19 βαθμούς σε επτά αγωνιστικές. Επικράτησε με 2-0 της Μάλτας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική της νίκη, έχει απολογισμό 6-1-0 σε επτά αγωνιστικές στα Προκριματικά. Τεράστιες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, ξεκάθαρο φαβορί η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς, με την Αγγλία να έχει κλειδώσει την πρόκριση και τη Βόρεια Μακεδονία να έχει τεθεί εκτός συνέχειας.

  • Περιμένουμε παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.47.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *