29/04/2024 11:33 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέες προσλήψεις στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 67 ετών


Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ», που εδρεύει στο Δ.Ε. Αρτέμιδος Νομού Αττικής, ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, με συνολικά τριάντα άτομα, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος, με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων:
«Εκμάθηση μουσικών οργάνων και μουσικής»

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 67 ετών.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11:00π.μ. έως 13:00μ.μ., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στην ακόλουθη διεύθυνση:
Λ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ 5η ΣΤΑΣΗ Τ.Κ.190 16, (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6635523 και 22940- 45565).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού.
Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες.

Δείτε την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Δείτε την ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *