08/05/2024 6:49 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

WAKS με άρωμα ατμοσφαιρικής πολυτέλειας!

Aνακαλύψτε το δικό σας αρωματικό χώρου


Αρωματικά κεριά χειροποίητα για αίσθηση πολυτελούς χαλάρωσης, δεν συναντάτε εύκολα… Η WAKS Candles, όμως, κατάφερε με αγάπη και αφοσίωση, να δημιουργήσει ποιοτικά, καλαίσθητα και πολυτελή αρωματικά προϊόντα, με σεβασμό στη φύση.

Στις πλούσιες σειρές αρωματικών κεριών της, θα βρείτε προϊόντα, δουλεμένα στο χέρι, από εξειδικευμένους τεχνίτες που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να δημιουργήσουν προϊόντα που ξεχωρίζουν.

Χρησιμοποιώντας δικό της φυσικό μείγμα σόγιας, καρύδας και μελισσοκεριού, για καλύτερη ποιότητα καύσης, η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε κάθε αρωματικό κερί σε βάζο, σε κεραμικό ή γυάλινο ποτήρι.

Επιλέξτε το δικό σας κι όταν φτάσει στο τέλος του, χάρη στην υπηρεσία αναγόμωσης, σας δίνεται η δυνατότητα να γεμίσετε ξανά το δοχείο WAKS με το άρωμα της αρεσκείας σας.

Αρωματικά χώρου με στικς για ευωδιαστή καθημερινότητα!

Τα αρωματικά χώρου με στικς είναι ιδανικά για εσάς που θέλετε κάθε φορά που εισέρχεστε στον χώρο σας, να μυρίζετε το χαρακτηριστικά ευχάριστο άρωμά του! Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή της WAKS και ανακαλύψτε το δικό σας αρωματικό χώρου με ξυλάκια, που θα σφραγίσει με το εξαιρετικό του άρωμα το περιβάλλον σας.

Όλα τους συνδυάζουν την ποιότητα με τη σύγχρονη αισθητική και δεν περιέχουν αλκοόλ. Χάρη, μάλιστα, στα φυσικά υλικά τους, διακρίνονται για τη μεγάλη τους διάρκεια και τη θετική τους επίδραση στη δημιουργία μιας καθημερινής αίσθησης χαλάρωσης και ευεξίας. Ανακαλύψτε τα reed diffusers σε γυάλινα δοχεία ή σε χειροποίητα κεραμικά με την υπογραφή της Χριστίνας Μόραλη και αναβαθμίστε τη διάθεση και την καθημερινότητά σας.

Επισκεφθείτε σήμερα το wakscandles.com, ανακαλύψτε το αρωματικό χώρου που θα γίνει το αγαπημένο σας και δεν θα αποχωριστείτε ποτέ! Άλλωστε, όταν φτάσει στο τέλος του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικό βάζο ή να επιμηκύνετε τη διάρκεια ζωής του, με τα διαθέσιμα ανταλλακτικά στικς και αρωματικών χώρου!

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *