28/04/2024 11:52 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: «Ήμασταν μαζί εκείνο το βράδυ…» – Τι αναφέρει φίλη του 19χρονου Νικόλα

"Δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει για αυτό ή να μας οδηγήσει στην μαγεία"


Στην προσπάθεια του, το «Φως στο Τούνελ» να φωτίσει την σκοτεινή υπόθεση του 19χρονου φοιτητή από τα Σπάτα, μίλησε με μια πολύ καλή φίλη του που ήταν μαζί το τελευταίο βράδυ πριν βρεθεί απαγχονισμένος στο δωμάτιό του…

«Η συμπεριφορά του ήταν απόλυτα φυσιολογική και μάλιστα κάναμε σχέδια για να ξαναβγούμε. Ήμουν το τελευταίο άτομο που με άφησε σπίτι μου, με το αυτοκίνητο. Δεν υπήρχε κάτι περίεργο, φαίνόταν ευχάριστος και χαιρόταν που είχαμε βγει. Είχε φάει κανονικά δυο σουβλάκια.», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η φίλη του άτυχου νέου είπε στο «Τούνελ» πως ο Νικόλας δεν τους είχε πει τίποτα για το τελετουργικό που όπως αποκάλυψε η εκπομπή, ακολούθησε το βράδυ της 13ης του Ιούλη.

«Μας είχε πει για τις σκοτεινές συνήθειες που είχε. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο το εννοούσε. Δεν είχε περιγράψει σε μένα κάτι παραπάνω. Συζητούσε με μια φίλη μου και απλά τους άκουγα. Δεν προσπάθησε ποτέ να μας πείσει για αυτό ή να μας οδηγήσει στην μαγεία..», λέει η φίλη του 19χρονου.

Μιλώντας για τον φίλο της αναφέρει πως δεν είχε την πιο εύκολη ζωή και ήταν πιεσμένος από κάποια οικογενειακά προβλήματα που είχε.

«Τσακωνόταν με την μητέρα του από όταν είμασταν στο Λύκειο και μου το είχε πει ως παράπονο πως δεν τον καταλαβαίνει. Είχε όμως και μια ερωτική απογοήτευση. Μου είχε πει πως όλοι βγαίνουν σκάρτοι…», καταλήγει.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *