08/05/2024 11:06 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πέλλετ για γάτες και μικρά ζωάκια για… απόλυτη υγιεινή!

Επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας


Όπως έχουμε εμείς την τουαλέτα μας και οφείλουμε να τη διατηρούμε καθαρή για λόγους υγιεινής, έτσι έχουν και όλα τα ζωάκια, μικρά ή μεγάλα. Για τον λόγο αυτό, υπάρχει το πέλλετ για γάτες και τα πέλλετ για κουνέλια και για άλλα μικρά ζώα.

Κατασκευασμένο από ξύλο, είναι 100% φυσικό προϊόν και προέρχεται από τα κατάλοιπα της υλοτομίας. Διατίθεται είτε θρυμματισμένο είτε με τη γνωστή σε όλους μορφή κι έχει την ιδιότητα, όταν βραχεί, να θρυμματίζεται και να γίνεται σκόνη, απορροφώντας έτσι τα ούρα στην τουαλέτα.

Στο Pet Heart Shop θα το βρείτε σε μεγάλη ποικιλία, ώστε να επιλέξετε εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πέλλετ για γάτες… νοικοκυρές!

Τα πέλλετ για γάτες αποτελούν την ιδανική επιλογή γιατί καθαρίζονται πανεύκολα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον ή τη γάτα. Μάλιστα, η δέσμευση των δυσάρεστων οσμών είναι πολύ ικανοποιητική.

Στο Pet Heart Shop σάς περιμένει η Cature άμμος πέλλετ tofu, όλα τα Cature pellet και pellet κορυφαίων εταιρειών, σε προσφορές. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή και αποκτήστε online ή με μια επίσκεψη στο φυσικό κατάστημα του Pet Heart Shop, το πέλλετ που θέλετε για τη γάτα σας και διατήρησε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό!

Πέλλετ για κουνέλια που αγαπούν την καθαριότητα!

Τα πέλλετ για κουνέλια, παπαγάλους κοκατίλ και άλλα μικρά ζώα, έχουν επίσης θέση στο Pet Heart Shop και ανυπομονούν να πάρουν θέση και στον χώρο σας! Εξερευνήστε τη μεγάλη ποικιλία από επώνυμα brands και βάλτε στο καλάθι σας εκείνο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Αποκτήστε ένα pellet για υπόστρωμα κουνελιών ή άλλων ζώων και κάντε το κλουβάκι του μικρού σας φίλου πιο καθαρό από ποτέ!

Κάντε τώρα click στο petheartshop.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό του κατάστημα και κάντε την αγορά σας επωφελούμενοι από την άμεση εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές!

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *