08/05/2024 7:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Χαλάνδρι και Μαρούσι: Δύο ιδανικές περιοχές για τις οικογένειες και τους επαγγελματίες

Δύο από τα πιο δημοφιλή προάστια της Αθήνας


Οι πωλήσεις κατοικιών σε Χαλάνδρι και Μαρούσι το τελευταία χρόνια έχουν εκτοξευθεί λόγω των ευκαιριών που προσφέρουν οι δύο περιοχές. Το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι δύο από τα πιο δημοφιλή προάστια της Αθήνας στις αγορές ακινήτων. Οι δύο περιοχές προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που τις καθιστούν ιδανικές για οικογένειες και επαγγελματίες.

Το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι δύο εξαιρετικές επιλογές για οικογένειες. Οι δύο περιοχές διαθέτουν πολλά σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και μια ποικιλία από παιδικούς σταθμούς. Επιπλέον, το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι περιοχές με πολλά πάρκα και άλση, προσφέροντας στα παιδιά χώρο για να παίξουν ανέμελα και με ασφάλεια. 

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των περιοχών αυτών για οικογένειες:

Ευρεία επιλογή ακινήτων: Εδώ μπορεί να βρει κάποιος ό,τι ακίνητο μπορεί να φανταστεί, από μεγάλο διαμέρισμα σε πολυκατοικία πολλών τετραγωνικών έως πολυτελείς μονοκατοικίες με κήπο και πολύ πράσινο.

Ασφαλείς κατοικίες: Και οι δύο περιοχές είναι ασφαλείς, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας. 

Προσιτές τιμές: Οι τιμές των ακινήτων στο Χαλάνδρι και στο Μαρούσι είναι σχετικά προσιτές, σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας.

Για επαγγελματίες

Το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι επίσης δύο καλές επιλογές για επαγγελματίες. Οι δύο περιοχές διαθέτουν πολλά εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ, καθώς και ένα σημαντικό επιχειρηματικό κέντρο.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα των περιοχών αυτών για επαγγελματίες:

Κοντά στο κέντρο της Αθήνας: Και οι δύο περιοχές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας, γεγονός που τις καθιστά εύκολα προσβάσιμες για τους επαγγελματίες.

Ευρεία επιλογή επαγγελματικών χώρων: Και οι δύο περιοχές διαθέτουν μια ευρεία επιλογή επαγγελματικών χώρων, από γραφεία μέχρι καταστήματα.

Ασφαλείς περιοχές: Οι δύο περιοχές είναι ασφαλείς και σχετικά απομονωμένες από τα βλέμματα των περαστικών, με χαμηλά ποσοστά εγκληματικότητας.

Προσιτές τιμές: Οι τιμές των επαγγελματικών χώρων στο Χαλάνδρι και στο Μαρούσι είναι σχετικά προσιτές, σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας. Κάποιος που ενδιαφέρεται για πωλήσεις κατοικιών στο Μαρούσι εδώ μπορεί να βρει αρκετές ευκαιρίες για επενδύσεις σύμφωνα με τα δικά του βαλάντια και προτιμήσεις. 

Τα ακίνητα και στις δύο περιοχές έχουν μεγάλη αξία, γεγονός που τις καθιστά μια καλή επένδυση για μακροπρόθεσμη απόσβεση. Επιπλέον υπάρχει υψηλή ζήτηση για πωλήσεις κατοικιών σε Χαλάνδρι και Μαρούσι. Πέρα από τη ζήτηση κατοικιών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για πωλήσεις επαγγελματικών χώρων για επιχειρήσεις. Και οι δύο περιοχές έχουν μια σταθερή οικονομία, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση της αξίας των ακινήτων.

Το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι δύο εξαιρετικές επιλογές για οικογένειες, επαγγελματίες και επενδυτές. Οι δύο περιοχές προσφέρουν μια πληθώρα πλεονεκτημάτων που τις καθιστούν ιδανικές για κάθε ανάγκη. Εάν ψάχνετε για ένα σπίτι ή έναν επαγγελματικό χώρο στην Αθήνα, το Χαλάνδρι και το Μαρούσι είναι σίγουρα αξίζει να τα λάβετε υπόψη.

Υψηλή ποιότητα ζωής: Και οι δύο περιοχές προσφέρουν μια υψηλή ποιότητα ζωής, με πολλά σχολεία, πάρκα, εστιατόρια και καταστήματα.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *