08/05/2024 4:55 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κρεβάτια και στρώματα για άνεση… στο τετράγωνο!

Μοντέρνα και κλασικά, ικανοποιούν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο


Κρεβάτια υπέρδιπλα και διπλά για υπερ… άνετο και ξεκούραστο ύπνο! Δεν είναι όνειρο… Είναι πραγματικότητα που μπορείτε να κάνετε πράξη, επιλέγοντας το δικό σας κρεβάτι από την Istikbal. Μοντέρνα και κλασικά, ικανοποιούν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο, καθώς μπορούν άνετα να συμβαδίσουν με τη συνολική αισθητική του υπνοδωματίου σας. Εξερευνήστε την πολυτελή συλλογή, … αδράξτε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την άνεση και την ξεκούραση και αποκτήστε το δικό σας κρεβάτι με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο!

Κρεβάτια ημίδιπλα, το συνώνυμο της προσιτής άνεσης!

Κρεβάτια ημίδιπλα με αποθηκευτικό χώρογια κρεβατοκάμαρες με περιορισμένα τετραγωνικά μέτρα, θα βρείτε στην Istikbal. Αναζητήστε το δικό σας κρεβάτι στη μοντέρνα συλλογή που φιλοξενεί η Istikbal και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και ποιοτικών υλικών, εκείνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας για καλαισθησία και λειτουργικότητα.

Στρώματα ύπνου για στιγμές… ονειρεμένες!

Τα στρώματα ύπνου Istikbal, ενδείκνυνται για στιγμές… ονειρεμένες κι αυτό γιατί είναι ποιοτικά, ορθοπεδικά και ανατομικά. Κατασκευασμένα με τεχνογνωσία και πιστοποιημένη ποιότητα υλικών, ασύγκριτης αντοχής στην καθημερινότητα, αποτελούν ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες προτάσεις και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, ώστε να επιλέξετε το στρώμα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Μονά, ημίδιπλα, διπλά και υπέρδιπλα, αλλά και στρώματα classic και exclusive, ανυπομονούν να σας χαρίσουν όνειρα γλυκά. Βρείτε το δικό σας με memory foam ή με ανώστρωμα και απολαύστε έναν ύπνο πραγματικά εξαιρετικό. Επισκεφθείτε το istikbalkimerland.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα Istikbal, περιηγηθείτε στη συλλογή, επωφεληθείτε από τις οικονομικές τιμές και αναβαθμίστε την ποιότητα του ύπνου σας!

 

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *