26/02/2024 6:58 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ανθούσα: Πήγε για γάλα, ψωμί, κι αυγά κι έφυγε με 500.000 ευρώ στην τσέπη

"Αρχικά πίστεψα πως είχε κερδίσει 500 ευρώ! Όταν είδα το σύμβολο με το αστέρι και δίπλα το ποσό των 500.000 ευρώ έπαθα σοκ"


Αξέχαστη θα μείνει, σε έναν κάτοικο της Ανθούσας, η πρόσφατη επίσκεψη του στο παντοπωλείο της γειτονιάς. Μπήκε στο κατάστημα για τα καθιερωμένα ψώνια, δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ», αξίας 5 ευρώ, και κέρδισε 500.000 ευρώ.

«Πρόκειται για έναν τακτικό πελάτη του καταστήματος μας, που ψωνίζει συχνά βασικά αγαθά για το σπίτι όπως γάλα, ψωμί και αυγά. Όπως συνηθίζει, μαζί με τα ψώνια, πήρε κι έναν λαχνό «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΔΗ» του παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ», αναφέρει ο Χάρης Μακρής, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ανθούσας 210.

«Αφού σκράτσαρε, δεν είπε κάτι, αλλά βγήκε έξω από το κατάστημα και ύστερα από λίγο με φώναξε. Βγαίνοντας μου είπε «Χάρη, πήρα πεντακόσια». Αρχικά πίστεψα πως είχε κερδίσει 500 ευρώ. Χάρηκα και του είπα μπράβο σε καλή μεριά, ενώ έφευγα για να επιστρέψω στο πόστο μου. Εκείνος, όμως, με έπιασε από το χέρι και μου έδειξε τον λαχνό. Όταν είδα το σύμβολο με το αστέρι και δίπλα το ποσό των 500.000 ευρώ έπαθα σοκ.

Τα έχασα. Υπήρχε και άλλος κόσμος στο μαγαζί, οπότε αγκαλιαστήκαμε διακριτικά και πήγε προς το σπίτι του. Φυσικά, συνεχίζει να επισκέπτεται το κατάστημα μας για τα ψώνια του, καθώς και να δοκιμάζει την τύχη του στο ΣΚΡΑΤΣ», συμπληρώνει ο κ. Μακρής.

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *