29/04/2024 1:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ στη Ραφήνα! Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ψάλτης

Ήταν ένα από τα παιδιά του Παπαθανάση


Η είδηση ήταν πραγματικό σοκ. Ο Γιάννης Ψάλτης, ένα από τα παιδιά του Παπαθανάση, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι πρόωρα και εντελώς αιφνίδια, προκαλώντας θλίψη σε όλη τη Ραφήνα. Τουλάχιστον για εμάς που πιστεύαμε πως τελικά θα τα καταφέρει από την δύσκολη περιπέτεια που είχε μπει τις τελευταίες 10-15 ημέρες..

Τον Γιάννη τον γνώρισα καλά πριν πολλά χρόνια, αρχές της δεκαετίας του ΄90, όταν μαζί με τον Χρυσό Σταυρίδη, τον Σπύρο Μικρόπουλο και τον Άγγελο Λάσκαρη έκαναν μια εκδοτική προσπάθεια ενημέρωσης, με τοπικά και ενδιαφέροντα θέματα και χρειάστηκαν την βοήθειά μου, για να στήσουμε την εφημερίδα.

Έκτοτε όποτε βρισκόμασταν, είτε στη Ραφήνα, είτε στην Αθήνα κάποιες φορές, θυμόμασταν αυτή την όμορφη “περιπέτεια”. Πάντα φιλικός, χαμογελαστός και πρόσχαρος δείχνοντας ενδιαφέρον για το τι κάνω, σε ποιο έντυπο είμαι και τι κάνει η οικογένειά μου.

Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ραφήνας. Κανείς δεν είχε να του προσάψει κάτι. Κρίμα κι άδικο να φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι και σε τέτοια ηλικία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό ταξίδι Γιάννη…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *