28/04/2024 9:08 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ιδέες για ένα άνετο και εμπνευσμένο περιβάλλον εργασίας

Προτάσεις για τα έπιπλα του γραφείου σας


Το γραφείο στο σπίτι σας δεν πρέπει μόνο να διευκολύνει την εργασία αλλά να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την άνεση.

Επιλέξτε έναν χώρο που ταιριάζει καλύτερα στο επάγγελμά σας

Όταν σχεδιάζετε ένα γραφείο στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι το πού θα πρέπει να τοποθετηθούν τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/ και πρωτίστως το κεντρικό έπιπλο που θα είναι το γραφείο εργασίας. Λάβετε υπόψη τον τρόπο, το είδος της εργασίας που κάνετε και τις ανάγκες των ατόμων με τα οποία μοιράζεστε ένα σπίτι.

Εάν διαχειρίζεστε μια μικρή επιχείρηση από το σπίτι και πρέπει να παρακολουθείτε και τα παιδιά, εκεί ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο κοντά στην τραπεζαρία του σπιτιού. Με αυτόν τον τρόπο, το γραφείο σας θα είναι κοντά στην κουζίνα ή στο καθιστικό.

Σε αυτήν την περίπτωση, ένα σύνθετο με έπιπλα γραφείου και καρέκλα εργασίας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Ένα καλά σχεδιασμένο, εφεδρικό υπνοδωμάτιο ή μια γωνιά ενός υπνοδωματίου ή ενός καθιστικού μπορεί να χρησιμεύσει ως κατάλληλη λύση εάν δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο αλλού.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα δωμάτιο για γραφείο στον κήπο σας ή να κάνετε μια μετατροπή στο γκαράζ ή σε μια σοφίτα όπου μπορεί να είναι οι καλύτερες επιλογές, εάν η εργασία σας απαιτεί ησυχία και απομόνωση. Η κατασκευή γραφείου σε αυτά τα σημεία δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πρώτα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει θέρμανση.

Επίσης, ο χώρος θα πρέπει να είναι διαθέσιμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επιπλέον το γραφείο θα πρέπει να είναι προστατευμένο από τις καιρικές συνθήκες για να μπορείτε να εργάζεστε άνετα.

Εξετάστε λύσεις θέρμανσης, όπως θέρμανση δαπέδου με σύνδεση στο ένα ενεργειακό τζάκι που θα τοποθετηθεί εσωτερικά στον χώρο και θα είναι ανεξάρτητο από το υπόλοιπο σπίτι. Η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης σε ένα νέο κτίριο μπορεί να είναι μια οικονομικά αποδοτική και πρακτική λύση για τη θέρμανση ενός μικρού δωματίου. Τα καλοριφέρ, από την άλλη πλευρά, λειτουργούν καλά εάν έχετε κεντρική θέρμανση και μπορείτε να την επεκτείνετε διαθέτοντας χώρο για σώματα θέρμανσης.

Τροφοδοτήστε με ρεύμα το γραφείο του κήπου σας

Για να τροφοδοτήσετε το γραφείο στον κήπο σας, θα χρειαστεί να συνδέσετε την εγκατάσταση με τον κεντρικό πίνακα του σπιτιού υπογείως ή να βάλετε ένα αυτόνομο σύστημα φωτοβολταϊκών ή ανεμογεννήτριας με μπαταρίες. Εκτός από το να αποφασίσετε πού θα τοποθετήσετε τα μονωμένα καλώδια γύρω από την αυλή σας, πρέπει επίσης να επιλέξετε πού θα τοποθετήσετε τις πρίζες και το φωτισμό στο εσωτερικό του κτιρίου.

Σε τετράγωνο χαρτί, δημιουργήστε μια κάτοψη κλίμακας του γραφείου σας στο σπίτι, σημειώνοντας τις θέσεις όλων των βασικών επίπλων, όπως το γραφείο, τις καρέκλες γραφείου https://www.theodoridi.com/epipla-grafeiou/karekles/, την βιβλιοθήκη κλπ. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετές πρίζες σε αυτές τις θέσεις για να χωρέσουν όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσετε.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το γραφείο στον κήπο σας είναι καλά φωτισμένο. Χρησιμοποιήστε το φυσικό φωτισμό της ημέρας ή βάλτε ψυχρό, λευκό φως LED που είναι κατάλληλο για χώρους εργασίας και έχουν λιγότερη κατανάλωση σε ρεύμα. Χρησιμοποιήστε διάφορα φωτιστικά για να εστιάσετε στα σημεία που θέλετε, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να χαλαρώστε ακόμα και όταν δεν εργάζεστε.

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *