04/05/2024 8:28 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σοκ! Θα αφαιρούνται υδρομετρα στο Δήμο Ραφήνας – Πικερμιου από δω και πέρα!

Αυτή είναι η απόφαση της νέας δημοτικής αρχής


Τελεσίγραφο σε όσους οφείλουν χρήματα από λογαριασμούς ύδρευσης στέλνει μέσω σκληρής ανακοίνωσης του, η δημοτική Αρχή Ραφήνας – Πικερμίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Δήμου, κληθήκαμε να διαχειριστούμε οφειλές κατοίκων του Δήμου μας, ύψους 900 χιλιάδων ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς ύδρευσης. Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως επρόκειτο για λογαριασμούς αφημένους για χρόνια, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιπτώσεις να έχουν συσσωρευτεί οφειλές αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να δεχτούμε διαχωρισμούς σε εκείνους που πληρώνουν και τους άλλους που απολαμβάνουν ένα δημόσιο αγαθό σε βάρος των υπολοίπων. Η διαχείριση του νερού είναι εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση για το μέλλον όλων μας και δεν είναι δυνατό να γίνονται ανεκτά τετελεσμένα, ειδικά από πολίτες που προφανώς έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Κανονισμός Ύδρευσης

Ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τη νομιμότητα και τον Κανονισμό Ύδρευσης. Καλούμε όλους όσοι έχουν οφειλές να προβούν σε διακανονισμό για την εξόφλησή τους. Διακανονισμός που θα πρέπει να τηρείται. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα εφαρμόζεται ο νόμος που προβλέπει διακοπή υδροδότησης και αφαίρεση του υδρομετρητή.

Είναι θέμα κοινωνικής δικαιοσύνης, νομιμότητας και σεβασμού σε ένα αγαθό που είναι κρίσιμο για την κοινωνία μας. Προχωράμε μπροστά σε νέα πορεία, με ευθύνη και σοβαρότητα, σε αντίθεση με τις κακές πρακτικές του παρελθόντος. Δίκη προθέσεων για τότε δεν θα κάνουμε, ενημερώνουμε όμως τους πολίτες ώστε όλοι να γνωρίζουν».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *