27/04/2024 3:04 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπάτα: Το πρόσωπο “κλειδί” για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή

To συγκεκριμένο πρόσωπο που φιλοξενούνταν το επίμαχο βράδυ και το επόμενο πρωί του θανάτου, στο σπίτι του φοιτητή


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 19χρονου φοιτητή Νικόλα Ντουρτουρέκα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στη ντουλάπα του σπιτιού του, με την υπόθεση να απασχολεί το “Φως στο Τούνελ” και αυτή την Παρασκευή (22/03).

Όσο οι συνθήκες θανάτου του 19χρονου, ο οποίος βρέθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 απαγχονισμένος στο δωμάτιο του με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα, σε ένα ανατριχιαστικό σκηνικό θανάτου, συνεχίζονται, ο πατέρας του Νικόλα, Ανδρέας Ηροδότου, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του, αίτημα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στο οποίο ζητά να κληθούν να καταθέσουν ξανά μάρτυρες που έπεσαν σε αντιφάσεις.

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του σε συγκεκριμένο πρόσωπο που φιλοξενούνταν το επίμαχο βράδυ και το επόμενο πρωί του θανάτου, στο σπίτι του φοιτητή.

Επέμενε ότι παρά την αντίθετη δήλωση της μητέρας του Νικόλα, πως δεν είχε κανέναν φιλοξενούμενο, το πρόσωπο αυτό βρισκόταν στο σπίτι, κάτι που δεν γνώριζαν οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα.

Όπως είπε ο δικηγόρος του πατέρα του φοιτητή στο “Φως στο Τούνελ“, η υπόθεση είναι πιο σκοτεινή από όσο φαίνεται, ενώ στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διέταξε η εισαγγελέας, “η πλευρά του πατέρα υπέβαλε αίτημα να δοθούν συμπληρωματικές καταθέσεις μαρτύρων που έχουν ήδη καταθέσει “ώστε να διευκρινιστούν λεπτομερέστερα οι ακριβείς συνθήκες κατά τις οποίες βρέθηκε η σορός του άτυχου Νικόλα, το σκηνικό του φερόμενου απαγχονισμού και της απαγχονισμένης σορού του, καθώς και για τη μετακίνηση της σορούς αυτής από τη ντουλάπα.

Επιπλέον, αιτηθήκαμε και την κατάθεση ενός νέου, τρίτου προσώπου, το οποίο εκείνο το βράδυ φέρεται να φιλοξενούνταν στο σπίτι. Θεωρούμε ότι είναι ένα πρόσωπο – κλειδί“.

news247.gr

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *