17/05/2024 11:30 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Γιατί έφυγε ο Κ. Βαμβάκης από τον Αήττητο Σπάτων

"Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας"


Μέσω ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος επικοινωνίας του Αήττητου Σπάτων, Κώστας Βαμβάκης, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το συγκεκριμένο πόστο.

Το δελτίο τύπου
Όλα τα πράγματα στην ζωή έχω ημερομηνία λήξης, ο χρόνος έρχεται και φεύγει, αλλά οι πράξεις, τα έργα μας είναι αυτά που μένουν και γράφουν την δική τους ιστορία.
Τα τελευταία χρόνια δίπλα στον Αήττητο Σπάτων έζησα όμορφες στιγμές με πανυγυρικές άνοδος, κατακτήσεις και βέβαια έστω και για ένα διάστημα βρεθήκαμε στην SL2. Δεν κρατάω την αντίστροφη μέτρηση και την επαναφορά στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια γιατί αυτό ξέρω είναι κάτι προσωρινό και η ομάδα θα γυρίσει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

ΟΜΩΣ όπως όλα έχω αρχή και τέλος έτσι ήρθε και η δική μου ώρα να “απομακρυνθώ” αφήνοντας την σκυτάλη του γραφείου τύπου σε νέα γενιά.

Αφήνω όμως το στίγμα μου με μια πάρα πολύ καλή σελίδα που κατά καιρούς έχει πάρει τα εύσημα και άριστες κρητικές, την δημιουργία ενός site για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και βέβαια τον ύμνο της ομάδας μας.
Δημιουργία του AITTITOS LIVE TV με τις ζωντανές μεταδόσεις ειδικά όταν λόγω του Covid-19 είχε απαγορευτεί η είσοδος των Φιλάθλων..

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον η τους επόμενους διαχειριστές και στην ομάδας με σύντομη επιστροφή στην Γ’ Εθνική.

Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου εμπιστεύτηκαν αυτή την θέση στην ομάδα και ιδιαίτερα τον κο Αλέξανδρο Κουκά που μου στάθηκε όσο κανείς.
Μα πάνω απ όλα τον υπέροχο κόσμο του Αήττητου Σπάτων που με ανέχτηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι δύσκολη ώρα η ώρα του αποχωρισμού αλλά η ζωή συνεχίζεται και αυτό που μετράει είναι η υγεία και η καλή καρδιά η ΚΑΘΑΡΉ ΚΑΡΔΙΑ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
Εύχομαι υγεία για εσάς και τις οικογένειες σας.
Ευχαριστώ όλους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που είχαμε επικοινωνία και συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *