16/05/2024 5:06 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα παχιά λόγια της Λατινοπούλου και η… “φοράδα στ΄ αλώνι”

Δεν γνωρίζω γιατί πρέπει να στεναχωρηθώ: Για τις απόψεις της ή για την μη κάθοδο στις εκλογές!!!


«Η Λατινοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές». Σόρυ κιόλας, αλλά “χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι”! Η Νέα Δημοκρατία, στην παράταξη της οποίας ανήκει η πολιτεύτρια, μετά τα όσα δήλωσε για το κορμί, τα κιλά, την εμφάνιση αλλά και το… «λάθος πρότυπα υγείας» της Δανάης Μπάρκα, της τράβηξε το αυτί και την έκοψε από τις εθνικές εκλογές.

Το κακό δεν είναι ότι  σταμάτησε άδοξα κι απότομα η πολιτική καριέρα της ανερχόμενης, φιλόδοξης και υπερφίαλης  κας Λατινοπούλου, το χειρότερο όλων είναι ότι παρά την απρεπή συμπεριφορά της, συνέχισε την ίδια τακτική, λέγοντας μάλιστα «Να ζητήσω συγγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια, δεν την ενόχλησε η ανάρτησή μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;».

Από τη μια πραγματικά λες “άστη να λέει μωρέ, σιγά μην την πάρουν στα σοβαρά”. Από την άλλη όμως έχει παραγίνει το κακό με όλους αυτούς τους πολιτικάντηδες που μας περνούν για φελλούς, κοροϊδεύοντάς μας στα μούτρα, με την ανοχή φυσικά του συστήματος. Εν προκειμένω δεν είναι η πρώτη φορά. Πολλάκις έχει απασχολήσει το Πανελλήνιο με δηλώσεις-μπαρούφες που γίνεται ντόρος στα social για να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Πριν μερικούς μήνες προκάλεσε «τσουνάμι» οργισμένων αντιδράσεων με τις αδιανόητες απόψεις της για την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Έφτασε δε στο σημείο να αναφερθεί μέχρι και στον νόμο της Σαρίας, τον οποίο χαρακτηρίζει την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».

Αν λοιπόν είναι να πιούμε το πικρό τούτο ποτήρι και να στερηθούμε την υποψηφιότητά της από τις εκλογές, ας το κάνουμε μπας και γλιτώσουμε.

Υ.Γ. Κλείνω τώρα γιατί πρέπει να πάω για εξετάσεις στον γιατρό μου. Βρε λες να δει καμιά φωτογραφία μου η Λατινοπούλου και να με κράξει κι εμένα;

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *