19/05/2024 7:13 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επίσκεψη Μουζάλα και συγκίνηση με Μώρο και Γκουγκουλή

Ο βουλευτής του Σύριζα βρέθηκε στις κατασκηνώσεις Ζωγράφου όπου φιλοξενούνται οι 35 πρόσφυγες από την Ουκρανία


Η επίσκεψη του πρώην Υπουργού και νυν βουλευτή γιατρού Γιάννη Μουζάλα στις κατασκηνώσεις Ζωγράφου στη Ραφήνα όπου φιλοξενούνται οι Ουκρανοί πρόσφυγες επεφύλασσε δύο ευχάριστες και συγκινητικές στιγμές…

Συγκεκριμένα, επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Γιάννης Μουζάλας στο χώρο φιλοξενίας 35 Ουκρανών προσφύγων στις κατασκηνώσεις Ζωγράφου που βρίσκεται στο δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιβολάκια.

Παρόντες ήταν οι δύο δήμαρχοι Ζωγράφου και Ραφήνας – Πικερμίου κ.κ. Βασίλης Θώδας και Ευάγγελος Μπουρνούς είμασταν εκεί.

Υπήρξε συζήτηση για την ένταξη αυτών των ανθρώπων στην ελληνική κοινωνία αλλά σημαντικό εξίσου γεγονός ήταν και οι δύο ανθρώπινες συγκινητικές στιγμές που διαδραματίστηκαν.

Η πρώτη αφορούσε την “επανένωση” του υπουργού με τον πρώην Γενικό Γραμματέα του και νυν γενικό γραμματέα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέα Γκουγκουλή, καθώς και των δύο συναδέλφων γιατρών γυναικολόγων του Προέδρου του ΔΣ Ραφήνας-Πικερμίου Κώστα Μώρου και του Γιάννη Μουζάλα.

Διαβάστε ακόμα:

Γάμος αλα… ραφηνιώτικα με τη Νία Βαρντάλος σήμερα στο λιμάνι (φωτό+βίντεο)

Θα πλαντάξουμε στη ζέστη! Έρχονται 40άρια

Διαμαρτυρία στην πλαζ Βουλιαγμένης για τις αυξήσεις- φωτιά στις τιμές εισόδου

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *