16/05/2024 5:21 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δημήτρης Λουκάς: “Συνεχίζουμε μαζί για την ανάπτυξη του τόπου μας”

Παρουσίαση - απολογισμός έργου του δήμου Λαυρεωτικής


«Είναι η πρώτη φορά που απολογισμός στη Λαυρεωτική γίνεται μέσα σε κλίμα συμπόρευσης και συνεργασίας, σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας”… είπε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς χθες κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για τον απολογισμό έργου.

“Με τον Κώστα Λεβαντή και το Σταύρο Κρητικό αυτό το περιβάλλον συμπόρευσης, αυτό το ενωτικό κλίμα που δημιουργήσαμε αποτελεί κοινή μας κατάκτηση με μείζονα σημασία για τον τόπο και τους δημότες μας» επεσήμανε ο δήμαρχος.

Ο Δημήτρης Λουκάς έδωσε ουσιαστικά το στίγμα για το σήμερα αλλά και για το αύριο, για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λαυρεωτικής. Αυτό το κοινό μέτωπο των τριών μεγάλων παρατάξεων όπως είπε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής στην δημόσια ομιλία του, αποτέλεσε τη σημαντικότερη δημοκρατική κατάκτηση για την αναπτυξιακή πορεία και ευημερία του τόπου.

Αυτό το ενωτικό κλίμα εκθείασε στην σύντομη παρέμβαση του και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι τέτοιες πολιτικές επιλογές αποτελούν εξαιρετικό και ίσως μοναδικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας δημοτικών παρατάξεων με κοινό στόχο της ανάπτυξη και ευημερία του τόπου τους. Τόνισε μάλιστα ότι αυτή την κοινή προσπάθεια που γίνεται στο Δήμο Λαυρεωτικής, η Περιφέρεια θα τη στηρίξει με κάθε τρόπο για να πετύχει τους σημαντικούς στόχους της.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγικό! Σκότωσαν χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στη μέση της Λεωφόρου Λαυρίου (βίντεο)

Νέα στρατηγική επένδυση 840 εκατ. ευρώ στην περιοχή της Σαρωνίδας

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *