14/05/2024 12:03 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ραφήνα: Τελικά οι εκδηλώσεις στο Πάρκο Καραμανλή γίνονται για τον επιχειρηματία; Τι απαντά ο Δήμαρχος

"Πραγματοποιούνται εκεί λόγω της δυνατότητας του χώρου και όχι για να ευνοηθεί κάποιος..."


Σχετική ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγ. Μπουρνούς έγινε όσον αφορά τις εκδηλώσεις που γίνονται στο Πάρκο Καραμανλή με το σκεπτικό ότι ευνοείται η επιχείρηση που βρίσκεται στον χώρο. Προφανώς υπάρχει σχετική γκρίνια από άλλος επιχειρηματίες της περιοχής…

Ο κ. Μπουρνούς απάντησε “πως η πλατεία της Ραφήνας έχει δοθεί σε μεγάλο ποσοστό στα καταστήματα, ώστε να βγάζουν τραπεζοκαθίσματα και δεν μπορεί να γίνει εκεί κάποια μεγάλη εκδήλωση. Επίσης υπάρχει πρόβλημα στάθμευσης, ενώ υπάρχει και σχεδιασμός για πεζοδρόμηση του κέντρου.

Οι εκδηλώσεις που γίνονται στο πάρκο Καραμανλή, πραγματοποιούνται εκεί λόγω της δυνατότητας του χώρου και όχι για να ευνοηθεί κάποιος επιχειρηματίας. Επίσης τόνισε πως η επιχείρηση είχε βγει σε δημόσιο διαγωνισμό και τους είχε ενδιαφερθεί μόνο ένας.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Λουκάτος ανέφερε πως “όσοι κάνουν τέτοιες κατηγορίες δεν έχουν δει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς οι περισσότερες για το φετινό καλοκαίρι έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο και στην κεντρική πλατεία. Μόνο οι μεγάλες εκδηλώσεις για τα Χρυσοστόμεια θα γίνουν στο πάρκο Καραμανλή”.

Ας μην στοχοποιουμε και ο δήμος είναι εδώ για να στηρίξει τους επιχειρηματίες, συμπλήρωσε ο κ. Λουκάτος ενώ ανέφερε πως τα Χριστούγεννα αν επιτρέπεται από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, θα επιστρέψει στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας το χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο θα είναι δωρεάν”.

Διαβάστε ακόμα: 

Χειροπέδες στη συμμορία που “βούτηξε” την προτομή του Ελ. Βενιζέλου στην Αρτέμιδα!

Βοηθήστε έναν νέο άνθρωπο που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο χαμός του Αντιδήμαρχου γέμισε θλίψη όλη τη Νέα Μάκρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *