20/05/2024 3:13 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόλεμος δίχως αύριο στα 3Β! Κωνσταντέλλος Vs Σαραντάκου για το Ολοκληρωμένο Πράσινο Σημείο

Ο δήμαρχος 3Β έκανε σαφές ότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τόσο της Greenpeace όσο και της WWF


Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα! Κωνσταντέλλος και Σαραντάκου βρίσκονται σε μια διαρκή αντιπαράθεση. Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της διαμάχης μεταξύ του δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και της ενεργούς πολίτη και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή, Κλαίρης Σαραντάκου, αφορά το Ολοκληρωμένο Πράσινο Ταμείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Σαραντάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο planetwebradio.gr εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή της ως προς την τοποθεσία που έχει επιλεγεί για τη δημιουργία του Ολοκληρωμένου Πράσινου Σημείου (ΟΠΣ), στη Βάρη.

Η κα Σαραντάκου εξήγησε γιατί δεν είναι σωστή η συγκεκριμένη τοποθεσία και επέρριψε ευθύνες γι’ αυτό στη δημοτική αρχή του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα ήταν η σειρά του κ. Κωνσταντέλλου να απαντήσει στις διαφωνίες της κας Σαραντάκου, κάτι το οποίο έπραξε επίσης μέσα από τη συχνότητα του planetwebradio.gr.

Ο δήμαρχος 3Β έκανε σαφές ότι υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τόσο της Greenpeace όσο και της WWF, εκπρόσωποι των οποίων παρέστησαν στη δημόσια διαβούλευση στην οποία ενημερώθηκε η κοινή γνώμη.

Παράλληλα τόνισε ότι η δημιουργία του ΟΠΣ θα βοηθήσει αποφασιστικά στη διαλογή των σκουπιδιών αφού ο θεσμός των μικρών πράσινων σημείων απέτυχε στην πράξη.

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στην τοποθεσία που έχει οριστεί για τη δημιουργία του ΟΠΣ υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται εντός του αστικού ιστού και θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας ενώ διαφώνησε με τα όσα είχε αναφέρει η κα Σαραντάκου για ζητήματα επικινδυνότητας που ενδεχομένως να υπάρξουν.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κωνσταντελλου…

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Κωνσταντέλλος καταφέρθηκε με δριμύτητα και κατά της κας Σαραντάκου η οποία είχε εκφράσει την άποψή της (σωστή ή λάθος θα το κρίνουν οι πολίτες) για την τοποθεσία εγκατάστασης του ΟΠΣ.

Ο τρόπος με τον οποίο αναφέρθηκε ο δήμαρχος 3Β στην κα Σαραντάκου προκάλεσε την αντίδραση της τελευταίας η οποία απέστειλε στον ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και στο notioanatolika.gr επιστολή με τον τίτλο «Τί φοβάται ο δήμαρχος του 72% και εκφράζεται για το πρόσωπό μου με απρεπείς χαρακτηρισμούς».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την σχετική επιστολή της κας Σαραντάκου.

notioanatolika.gr

Διαβάστε ακόμα: 

Χειροπέδες στη συμμορία που “βούτηξε” την προτομή του Ελ. Βενιζέλου στην Αρτέμιδα!

Οι ταβέρνες στο Μαρκόπουλο πριν 60 χρόνια

Ο χαμός του Αντιδήμαρχου γέμισε θλίψη όλη τη Νέα Μάκρη

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *