25/04/2024 6:25 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέος Πρόεδρος στη Θύελλα Ραφήνας ο Σπύρος Λουκάτος

Εντός της προσεχούς εβδομάδας οι νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι θα συγκεντρωθούν προκειμένου το Δ.Σ. να έρθει σε σώμα


Πρόεδρος του συλλόγου ψηφίστηκε παμψηφεί ο Σπύρος Λουκάτος, σε μια πολύ δύσκολη μέρα για αυτόν, αφού ήταν στην ημερομηνία που πριν 6 χρόνια έχασε τον πατέρα του Γιώργο και επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου με τεράστια προσφορά.

Την Πέμπτη 7/7/2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου σύμφωνα με το Νόμο, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου με μεγάλη προσέλευση των μελών, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση.

Εντός της προσεχούς εβδομάδας οι νεοεκλεγμένοι σύμβουλοι θα συγκεντρωθούν προκειμένου το Δ.Σ. να έρθει σε σώμα και να ξεκινήσει την διετή του θητεία, για πρώτη φορά διετή, μετά την πρόσφατη αλλαγή του καταστατικού του συλλόγου μας.

Και τρεις ανανεώσεις…

Η Διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την προσεχή περίοδο ακόμα τριών σπουδαίων και σημαντικών ποδοσφαιριστών μας και συγκεκριμένα των Αράπη Γιώργο, Παντελίδη Παύλο και Πρίφτη Δημήτρη.

Απομένει η τελική απόφαση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από την περυσινή ομάδα και πλέον θα ανακοινώσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που ήδη έχουμε έρθει σε συμφωνία και αυτούς που είμαστε σε αναζήτηση, έτσι ώστε στις 25/7 που θα ξεκινήσει η προετοιμασία να έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Εκ μέρους της διοίκησης είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους αθλητές μας για την αγάπη και την διάθεση να παραμείνουν στην ομάδα μας και να τους ευχηθούμε καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς.

Διαβάστε ακόμα: 

Αγωνία για τον 26χρονο που κολυμπούσε στην Π. Φώκαια – Δίνουν μάχη για τη ζωή του

Δημοσίευμα για υποψήφια δήμαρχο άναψε φωτιές στον Μαραθώνα

Όλγα-Βασίλης: Ένας έρωτας που γεννήθηκε από τις… στάχτες της φωτιάς στο Μάτι

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *