15/05/2024 10:47 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Καταγγελία-σοκ από 14χρονο! “Με άρπαξαν με τη βία μέρα μεσημέρι”

Περνούσε δίπλα από ένα πολυτελές μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια, ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα, βγήκε μπροστά του, του έκλεισε το δρόμο και προσπάθησε να τον αρπάξει...


Καταγγελία-σοκ από έναν 14χρονο, ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι μέρα μεσημέρι προσπάθησαν να τον αρπάξουν με την βία και να τον βάλουν μέσα σε ένα μαύρο τζιπ!

Σύμφωνα με τον 14χρονο, η επίθεση σε βάρος του έγινε χθες το μεσημέρι την ώρα που κινούνταν με το πατίνι του σε συνοικιακό δρόμο της Κερατέας, κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, ενώ η υπόθεση απασχολεί το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Όπως είπε ο μαθητής  -σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του atticapressnews.gr -στους αστυνομικούς, ξαφνικά την στιγμή που περνούσε δίπλα από ένα πολυτελές μαύρο τζιπ με φιμέ τζάμια ο συνοδηγός άνοιξε την πόρτα, βγήκε μπροστά του, του έκλεισε το δρόμο και προσπάθησε να τον αρπάξει από την μπλούζα με σκοπό όπως είπε ο 14χρονος, να τον βάλει με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο.

Μάλιστα σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που έδωσε ο ανήλικος, ο άγνωστος άνδρας ήταν μεγαλόσωμος και γεροδεμένος με μούσι και κοντά μαλλιά ενώ είχε και ένα σημάδι στο αριστερό του φρύδι.

Ο 14χρονος αν και πανικοβλήθηκε – σύμφωνα πάντα με το atticapressnews.gr – κατάφερε ωστόσο να ξεφύγει από τον άγνωστο άνδρα, τρέχοντας προς το σημείο όπου βρίσκεται το κτίριο της Τροχαίας Κερατέας για να ζητήσει βοήθεια. Αμέσως ενημέρωσε τους γονείς του οι οποίοι τον συνόδευσαν στο Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για τη σχετική καταγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σχολαστική έρευνα στην περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να κατέγραψαν το ύποπτο πολυτελές αυτοκίνητο.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής όπου ο 14χρονος έδωσε το πρωί κατάθεση παρουσία ψυχολόγου περιγράφοντας με λεπτομέρειες την απόπειρα αρπαγής του. Το γεγονός ωστόσο ότι, όπως είπε ο ανήλικός, ο άγνωστος γεροδεμένος άνδρας του άρπαξε το πατίνι κάνει τους αστυνομικούς να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα να πρόκειται για διένεξη που προκλήθηκε στο δρόμο μεταξύ του νεαρού και των δύο ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε ακόμα: 

Τα Σπάτα μιας άλλης εποχής (βίντεο)

Εφιάλτης έχει γίνει διαρρήκτης στο Κορωπί – Έχει ρημάξει όλα τα μαγαζιά (βίντεο)

Άγνωστες Ιστορίες από την φονική φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *