27/04/2024 8:28 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τσάκωσαν πιστολέρο στον Γέρακα – Πυροβολούσε με καραμπίνα από το μπαλκόνι

Βρέθηκαν στο σπίτι του εκτός από την καραμπίνα, συνολικά πέντε όπλα ρέπλικες και κρότου, ναρκωτικά, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων


Πιστολέρο είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή του Γέρακα αφού έβγαινε στο μπαλκόνι με την καραμπίνα και πυροβολούσε αδιακρίτως…

Το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε πληθώρα κλήσεων το απόγευμα του Σαββάτου 16/7/2022 για άτομο το οποίο κατά διαστήματα έβγαινε στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον Γέρακα και πυροβολούσε με αυτόματη καραμπίνα.

Δίχως να χάσει στιγμή η Άμεση Δράση ενημέρωσε την ομάδα ΔΙ.ΑΣ που βρίσκοταν κοντά στο σημείο προκειμένου να επιληφθεί του ζητήματος. Να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη ομάδα ΔΙ.ΑΣ είναι ιδιαίτερα έμπειρη σε επιχειρησιακά συμβάντα τέτοιου τύπου και άμεσα έφθασε στο σημείο για να επιληφθεί του συμβάντος.

Σύμφωνα με το securitynews.gr την αρχή οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ δεν διαπίστωσαν κάτι, όμως στη συνέχεια συλλέγοντας πληροφορίες απο γείτονες και υπο κάλυψη, είδαν τον δράστη να έχει βγει στο μπαλκόνι και να πυροβολεί αδιακρίτως.

Η πρώτη τους ενέργεια ήταν να ενημερώσουν άμεσα το Κέντρο της Άμεση Δράσης, όπου και στάλθηκε επόπτης της Δ/νσης Β.Α. καθώς και ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. Σε συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθει απο την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ο δράστης και άλλοι τρείς φίλοι του, ενώ μέσα στην οικεία κατόπιν νομότυπου ελέγχου βρέθηκαν εκτός απο την καραμπίνα, συνολικά πέντε όπλα ρέπλικες και κρότου, ναρκωτικά, καθώς και μεγάλος αριθμός φυσιγγίων.

Διαβάστε ακόμη:

Εντολή για εκκένωση από Ντράφι προς Παλλήνη! Δύο τα μέτωπα της φωτιάς – Δίνουν μάχη οι πυροσβέστες

Η Νέα Μάκρη έχει τον δικό της… “Σασμό”! Ποιος είναι;

Οι φλόγες έχουν “περικυκλώσει” το Ντράφι! – Αγωνία των κατοίκων

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *