09/05/2024 4:19 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η αποχώρηση που “πόνεσε” πολύ τον Πέτρο Φιλίππου

'Aντιπολίτευση σημαίνει “κρίνω” ενώ συμπολίτευση σημαίνει “σηκώνω μανίκια”... απάντησε ο δήμαρχος


Διαδοχικά είναι τα πλήγματα που δέχεται η παράταξη “Σαρωνικός Συνεργασία” και φυσικά ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου. Τελευταίο ηχηρό “χαστούκι” προήλθε από την αποχώρηση ή καλύτερα την ανεξαρτητοποίηση της Μαρίας Γκίνη, η οποία είναι προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης και γι αυτό τον λόγο “πόνεσε” πολύ τον δήμαρχο Σαρωνικού.

Διαχωρίζοντας τη θέση της η κα Γκίνη από την δράση της δημοτικής Αρχής και τις πρακτικές αρκετών συναδέλφων της να γίνουν “Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη” όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

“..Η συνέπεια μεταξύ προγραμματικού λόγου και άσκησης διοίκησης, η διαφάνεια και η λογοδοσία προς τους πολίτες, η προστασία του δημοσίου χρήματος και ο σεβασμός προς τον Δημότη είναι οι Άξονες τους οποίους δεσμεύθηκα να υπηρετήσω, είναι Αρχές που έχουν μεγάλη απόκλιση με τις πρακτικές της Διοίκησης του Δήμου και που το τελευταίο διάστημα έχουν μετατραπεί σε αγεφύρωτο χάσμα με συνέπειες εξαιρετικά σοβαρές για το Δήμο Σαρωνικού και την ποιότητα ζωής των Δημοτών…” τόνισε σε άλλο σημείο της δήλωσής της η Μαρία Γκίνη, σύμφωνα με το paraktios.gr.

Φανερά ενοχλημένος ο Δήμαρχος Π. Φιλίππου με την αναπάντεχη παραίτηση και κυρίως για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, επιχείρησε να μειώσει την αξία και σοβαρότητα των λεγομένων της Μ. Γκίνη ανταπαντώντας -μαζί με τις ευχές για “καλή συνέχεια”- πως εκείνη θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη που για ένα χρόνο περίπου δεν μετείχε στην Διοίκηση και πως εκλέχτηκε με τον δικό του Συνδυασμό και θα έπρεπε να γνωρίζει και εκείνος για την παραίτηση πριν ανακοινωθεί για να καταλήξει πως αντιπολίτευση σημαίνει “κρίνω” ενώ συμπολίτευση σημαίνει “σηκώνω μανίκια”.

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: “Τσάκωσαν” εμπρηστή την ώρα που βάζει φωτιά στο Πανόραμα Παλλήνη

Η θυσία των “54” στο Πικέρμι! Η ιστορία και οι άγνωστες λεπτομέρειες – Μιλούν οι απόγονοι (video)

Βοηθήστε τον Γιάννη και την Γεωργία που περιμένουν μωρό! Κάηκαν όλα…

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *