18/05/2024 11:00 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ο Σάκης Ρουβάς… πεπονοπαραγωγός στο Νέο Βουτζά

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει...


Όσο περνούν τα χρόνια ο Σάκης Ρουβάς ασχολείται όλο και περισσότερο με το σπίτι του, στο Νέο Βουτζά. Μία απο τις ασχολίες του είναι και το μποστάνι που διατηρεί. Όλο χαρά λοιπόν και χαμόγελα μας κοινοποίησε πως έγινε… πεπονοπαραγωγός και πως τα πεπόνια του είναι σκέτο μέλι!!!

Πιο κοντά στη φύση φαίνεται πως αποφάσισε να έρθει ο Σάκης Ρουβάς το φετινό καλοκαίρι μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Άλλωστε, ο απόλυτος Έλληνας σταρ δικαιούται να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες εν όψει της νέας – τηλεοπτικής και όχι μόνο – σεζόν!

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την χαρά και την συγκίνηση που βίωσε χθες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο τον παρακολουθούμε να κόβει ένα ωραιότατο πεπόνι από το μποστάνι του στο Νέο Βουτζά και να το δοκιμάζει! «Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει» γράφει σαν λεζάντα ο δημοφιλής καλλιτέχνης στα social media. Άντε Σάκη και… πεπονοπαραγωγός!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Διαβάστε ακόμη:

Μάτι 23 Ιουλίου 2018! Αδημοσίευτες εικόνες που σου σφίγγουν την καρδιά (βίντεο)

Μάτι! Ξεσπά η θεία των νεκρών διδύμων: «Στη γωνία υπάρχουν πτώματα…»

“Τραγική η κατάσταση στους δρόμους σε Μαρκόπουλο & Πόρτο Ράφτη! Είναι θαύμα που δεν θρηνούμε θύματα κάθε μέρα”

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *