27/04/2024 4:08 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προσοχή σας μαδάνε! Το… κόλπο με τα πιτσιρίκια που κλέβουν ανυποψίαστους οδηγούς – Που στήνουν παγίδες

Σε πολύ γρήγορο χρόνο άνοιξαν τις πόρτες και μου βούτηξαν το σακίδιο που είχα το laptop μέσα στη θέση του συνοδηγού και άρχισαν να τρέχουν


Έναν τρόπο για να κλέβουν ανυποψίαστους οδηγούς έχουν σκεφθεί Ρομά. Βάζουν τα πιτσιρίκια σε συγκεκριμένους δρόμους και στήνουν παγίδες. Πέφτουν πάνω στα αυτοκίνητα, κατεβαίνουν οι οδηγοί για να τους κυνηγήσουν και ότι έχουν μέσα, λεφτά, έγγραφα, τιμαλφή κάνουν φτερά!!!

Κίνδυνος για πολλούς οδηγούς φαίνεται ότι είναι ένα σταυροδρόμι στο Μενίδι, συγκεκριμένα στην οδό Δαμασκού και Αγίου Φανουρίου. Πολλοί οδηγοί καταγγέλλουν ότι έχουν πέσει θύματα κλοπής από παιδιά έως και 10 ετών!

Στο χαρακτηριστικό βίντεο, που ανέβασε το debater.gr φαίνεται όλη η δράση τους.

Ο οδηγός κατευθύνεται προς το σταυροδρόμι και μικρά παιδιά έχουν κλείσει τον δρόμο. Ο οδηγός αναγκάζεται να σταματήσει για να μην τα πατήσει και μόλις βγαίνει έξω πετάγονται και άλλα. Χαρακτηριστικό είναι ότι κρατάνε με τα χέρια τους το όχημα μπροστά και τρομοκρατούν τον οδηγό για να σταματήσει όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο βίντεο. Ανοίγουν τις πόρτες και κλέβουν ότι βρουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έκλεψαν από τον οδηγό ένα κινητό τηλέφωνο, το τσαντάκι που είχε μέσα με έγγραφα και 500€.

“Η αλήθεια είναι ότι οι οδηγοί περνάνε από το σημείο εν αγνοία τους, καθώς το GPS τους περνάει από εκεί. Αν κάποιος για παράδειγμα θέλει να πάει από Μεταμόρφωση για μια διαδρομή προς Αχαρναί, Άνω Λιόσια σε περνάει από εκεί. Την έχουν πατήσει πολλοί οδηγοί. Εκεί παραμονεύουν τα μικρά παιδιά που είναι Ρομα για το επόμενο τους θύμα!”, αναφέρει οδηγός.

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οδηγός είναι τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς η ασφάλεια έδρασε άμεσα με το βίντεο που τους παρέδωσε, καθώς φαίνονταν τα χαρακτηριστικά των μικρών δραστών και του επέστρεψαν το τσαντάκι άθικτο μέσα σε τρεις ώρες.

  • Άλλη μαρτυρία που έρχεται στο DEBATER περιγράφει τη δράση των ανήλικων Ρομά στο Μενίδι.

“Πριν μερικές βδομάδες την έπαθα και γω στο ίδιο σημείο. Σε πολύ γρήγορο χρόνο άνοιξαν τις πόρτες και μου βούτηξαν το σακίδιο που είχα το laptop μέσα στη θέση του συνοδηγού και άρχισαν να τρέχουν. Τα κυνήγησα και ταυτόχρονα εμφανίστηκαν και άλλα και άρχισαν να ψάχνουν το αμάξι μου. Είχα μαζί το σκυλί μου και άρχισε και αυτό να τρέχει. Φοβήθηκαν και σταμάτησαν καταφέρνοντας να πάρω το σακίδιο μου πίσω”.

“Μόλις πήρα το σακίδιο και μάζεψα ότι είχαν πετάξει κάτω, ένα από αυτά σήκωσε μια πέτρα και ήταν έτοιμος να μου τη ρίξει, ενώ ταυτόχρονα άλλα δύο πλησίασαν και έβαλαν τα χέρια τους στις τσέπες μου και μου βούτηξαν ότι χρήματα είχα πάνω μου. Εκείνη τη στιγμή με ρωτάει το ένα: «ο σκύλος δαγκώνει; Ναι του λέω. Μαζεύτηκαν και άλλα στο σημείο και έφυγα με ταχυκαρδία, ευτυχώς χωρίς να γίνει κανένα μεγαλύτερο κακό…”, λέει.

Διαβάστε ακόμη:

Στο Πόρτο Ράφτη άφησε την τελευταία του πνοή ο μεγαλοεκδότης Σταύρος Ψυχάρης

Aυτή είναι η ημερομηνία που ανοίγουν τα σχολεία φέτος τον Σεπτέμβρη

Η ιστορία του Θάνου από τη Νέα Μάκρη που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο (βίντεο)

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *