27/04/2024 8:11 πμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Πόρτο Ράφτη: “Ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν υπήρχε κανείς να τον σώσει! Ούτε γιατρός, ούτε ασθενοφόρο”

Μία γυναίκα, η οποία ήταν μπροστά στο τραγικό γεγονός της απώλειας του 84χρονου εξιστορεί με δραματικό τρόπου, το τραγικό γεγονός


Είναι φορές που οι άνθρωποι χάνονται δίπλα σου, τους βλέπεις να ξεψυχάνε και να μην υπάρχει κάποιος να τους σώσει. Αυτό συνέβη χθες το μεσημέρι σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη όπου ένας 84χρονος πέθανε γιατί ούτε γιατρός βρισκόταν, ούτε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο όταν έφθασε ήταν πολύ αργά.

Μία γυναίκα, η οποία ήταν μπροστά στο τραγικό γεγονός της απώλειας ενός ανθρώπου εξιστορεί με δραματικό τρόπου, το πως συνέβη. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από λουόμενους να τον επαναφέρουν στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Κι απορεί πραγματικά πως δεν υπάρχει κάποιος γιατρός ή ένα ασθενοφόρο στην περιοχή γι αυτές τις περιπτώσεις.

Διαβάστε την περιγραφή της γυναίκας που ήταν παρούσα εκείνη την ώρα, που ο 84χρονος άφηνε την τελευταία του πνοή.

“Πριν από λίγες ώρες (σ.σ. χθες) στη Γρέγου 87 στην παραλία (του Αγίου Σπυρίδωνα), ένας άνθρωπος ξεψύχησε.. Προσπάθησαν να του κάνουν καρπα αλλά το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 3/4 όταν ήταν αργά. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εκεί προσπαθώντας να του δώσουν την ύστατη αναπνοή ζωής.

Άλλοι παρά δίπλα απλά έβλεπαν. Αλήθεια το Μαρκόπουλο δεν έχει ούτε ένα ασθενοφόρο για τόσο κόσμο; Κανείς γιατρός στην περιοχή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Εποχή διακοπών γαρ.

Είναι συγκλονιστικό να φεύγει έτσι δίπλα σου ένας άνθρωπος και να βλέπεις το ασθενοφόρο να έρχεται όταν η τελευταία αναπνοή….μόλις έβγαινε. Ο Δήμος, το Υπουργείο Υγείας πρέπει επιτέλους κάτι να κανει κατι.

Δεν πάει άλλο.!!”.

Τελικά ο ηλικιωμένος άνδρας διεκομίσθη με το ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαρκόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτη καταγγελία στον Σκλαβενίτη! «Εργαζόμενοι χτυπάνε την κάρτα τους στις οκτώ ώρες εργασίας και συνεχίζουν να εργάζονται»

Το ερωτικό «τρίγωνο» της Νέας Μάκρης και η δολοφονία της κούκλας Φαίης

“Καίγεται” ο Αστέρας Βουλιαγμένης! Συναγερμός στην πυροσβεστική

Τι συμβαίνει τελικά με την εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *