24/04/2024 7:44 μμ

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σπείρα “σούφρωνε” βαλίτσες στα πλοία! Είχαν “αδυναμία” στα δρομολόγια από Ραφήνα για Κυκλάδες

Μόλις έφτασαν στο λιμάνι της Ραφήνας τους συνέλαβαν οι αρχές


“Καλώς τα παιδιά τα δικά μας”… Κάπως έτσι υποδέχτηκαν στο λιμάνι της Ραφήνας τα δύο από τρία άτομα της σπείρας που “σούφρωνε” βαλίτσες από ανυποψίαστους επιβάτες στα πλοία της γραμμής. Είχαν μάλιστα και “αδυναμία” σε συγκεκριμένα δρομολόγια: Ραφήνα-Κυκλάδες! Για να επιστρέφουν γρήγορα με τα κλοπιμαία…

Χάρη στην καταγγελία μιας κοπέλας οι αρχές συνέλαβαν σπείρα, αποτελούμενη από τρία άτομα, που έκλεβε βαλίτσες ανυποψίαστων επιβατών από πλοία.

Η κοπέλα, σύμφωνα με το STAR, έφυγε από την Τήνο και φτάνοντας στη Ραφήνα διαπίστωσε ότι έλειπε η βαλίτσα της από το γκαράζ του πλοίου. Ενημέρωσε αμέσως τις λιμενικές Αρχές και δόθηκε σήμα στους λιμενικούς της Τήνου για το περιστατικό.

Οι δύο από τους τρεις δράστες την επόμενη ημέρα μπήκαν στο πλοίο της γραμμής και μόλις έφτασαν στη Ραφήνα τους συνέλαβαν οι αρχές. Μάλιστα, οι δύο νεαροί είπαν πως δεν είναι μόνοι τους στις κλοπές και «έδωσαν» τον συνεργό τους στη Σύρο.

Η σπείρα δρούσε σε πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες. Παρακολουθούσε τα υποψήφια θύματα στο λιμάνι, έμπαινε στο πλοίο, στη συνέχεια κατευθυνόταν στον χώρο του γκαράζ κι άρπαζε τις βαλίτσες.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοκτονία ή ατύχημα; Τι ψάχνει η αστυνομία για τον νεκρό αγνοούμενο στο Πόρτο Ράφτη (φωτό)

Δώστε την προσοχή σας! Διαρρήκτες κόβουν βόλτες στις γειτονιές και “χτυπάνε” σπίτια και μαγαζιά

“Γιατί ρε Αντώνη”! Χάθηκε το παλικάρι – Η τραγική ειρωνία

 

Διαβάστε τα τελευταία νέα της ανατολικής Αττικής μόνο στο anatolika24.gr.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *